FotbollReal Madrid

Därför vägrar Ronaldo att tatuera sig – vill rädda flera liv

Superstjärnan berättar varför han valt att inte tatuera sig

Det är nästan ovanligt att se en fotbollsspelare helt utan tatueringar. En av dessa är dock Cristiano Ronaldo, som nu berättar varför han valt att inte tatuera sig – för att rädda fler liv.

De flesta fotbollsstjärnorna idag tycks vara förtjusta i att syssla med mode. I takt med att de byter klädesplaggen tycks de även byta hårfärg och frisyrer. Något som de flesta unga fotbollsspelarna också verkar förtjusta i, som inte är lika smidigt att byta som ett klädesplagg eller frisyr – är tatueringar. Det är inte sällan spelares nya tatueringar diskuteras bland fansen i samma veva som de river med sig en hav av likes på Instagram.

Det kan tyckas att desto större stjärna, desto mer excentrisk personlighet och att detta per automatik bör innebära fler, större och mer exklusiva tatueringar. Vi tänker självklart på spelare som Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi och Neymar.

En spelare som kan ses som undantaget som bekräftar regeln gällande det föregående påståendet är Cristiano Ronaldo. Vi kan bocka av portugisens välkända modeintresse och, med lite mer gammalmodiga mått mätt – spektakulära frisyrer. Tatueringsnålen är dock något Ronaldo har hållit sig undan från. Den största anledningen till detta bekräftas nu vara att fyrabarnspappan, Ronaldo ser till att donera blod regelbundet – enligt brittisk press.

– Vi kan alla göra skillnad genom att donera blod mer än en gång. Jag vill uppmana folk över hela världen att bli donatorer livet ut för att kunna rädda andras liv, sa Ronaldo.

Att Ronaldo är aktiv inom välgörenhet är ingen nyhet, men att han bevarar sin kropp för att kunna hjälpa till att rädda liv för de behövande är på en helt annan nivå.

Efter förlusten mot Chile – få hela 12 gånger pengarna på Sverige mot Rumänien i kväll.


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Tags

Relaterade artiklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *