fbpx
Connect with us

Gareth Bale är fullt inställd på att vara kvar i Real Madrid

Publicerad

on

Den spanske fotbollsjournalisten Guillem Balague (Sky Sports) uppger att Gareth Bale inte har för avsikt att lämna Real Madrid, trots alla flyttrykten.

Den tidigare Tottenham-forwarden Gareth Bale har länkats ihop med en rad Premier League klubbar. I helgen bidrog Bale starkt till Real Madrids mål när laget spelade oavgjort i derbyt mot Atletico Madrid men anfallaren fick dock inte spela i kvartsfinalmatchen mot Juventus varefter huvudtränaren Zinedine Zidane uppgav att Bale inte var glad över att ha blivit utelämnad.

Journalisten Balague tror att Bales behandling av klubben har många paralleller med James Rodriguez förra säsongen. Den colombianske stjärnan gick i somras till Bayern München på ett 2-årigt lån och Balague tror att ett liknande öde kan vänta för Bale.

Balague uppgav följande enligt Sky Sports:

Real Madrid are doing the kind of thing they do when they want to get rid of a player or get a lot of money for a player. They did it with James [Rodriguez] last season. He gets left out of the big games, stays on the bench.

Zidane concurs with that and prefers others instead of James or Bale this season. Against PSG [in the Champions League] Bale was left on the bench for both games. And then he plays in the league. He performed well but he doesn’t have an intention of leaving.

If you want him out of there, you’re going to have to kick him out; you’re going to have push him because he doesn’t want to leave. He may find himself in a position at some point that he might have to go but right now he doesn’t want to leave Real Madrid.

Bale har ett säsongsfacit på 11 mål på 21 ligamatcher för Real Madrid men ha endast medverkat i 4 Champions League-matcher.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen