fbpx
Connect with us

Ronaldo: ”Salah påminner en hel del om Messi”

Publicerad

on

Mohamed Salah ska på lördag försöka ta sitt Liverpool till en vinst i Champions League-finalen mot Real Madrid. Salah har haft en helt makalös förstasäsong i Liverpool där han har stått för hela 60(!) poäng på 51 matcher, hittills. Hela fotbollsvärlden har blivit imponerade av Egyptens superstjärna för denna fantastiska säsong han har åstadkommit och ingen mindre än den brasilianske ikonen – Ronaldo, väljer att ta till stora ord när det kommer till Mo Salah.

Ronaldo, som bland annat har två VM-Guld i bagaget, var en oerhört teknisk och snabb fotbollsspelare som definitivt går till historien som en av tidernas bästa anfallare. Nu har den så kallade ”Fenômeno” uttalat sig i brasiliansk media om att han ser stora likheter mellan Barcelonas argentinare Lionel Messi och Mohamed Salah.

”Jag älskar Mohamed Salah. Han är en fantastisk fotbollsspelare med enormt stora kvalitéer. Han påminner en hel del om Lionel Messi.”

”Jag läste nyligen i tidningen att Salah har sagt att jag var hans stora förebild, vilket gör mig oerhört rörd såklart.”

Nu är det endast EN dag kvar till finalen i Kiev – och som vi längtar. Frågan som många ställer sig är om Liverpool kan stoppa Real Madrid från att ta deras historiska trippel i CL? Det svaret kommer vi få runt kl 23.00 imorgon kväll. Matchen visas på Viasat Sport Premium med start kl 20:45.

Inför denna spännande superfinal i Champions league har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Liverpool t-shirt från vår supportershop – värde 349kr.

 Det finns 3 olika modeller att välja mellan och de är följande:

 1. Liverpool röd med vit krage och ärmar retro
 2. Liverpool vit med röd krage och ärmar YNWA
 3. Liverpool röd-guld YNWA

 

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Steven Gerrard eller Mohamed Salah-tröja behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 • Unibet  14X pengarna på en Liverpool vinst. CASH utan omsättningskrav

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Liverpool t-shirt från oss (värde 349kr). Du kan välja mellan Salah, Gerrard eller Firmino samt välja mellan de olika modellerna såsom bilderna ovan visar. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen