fbpx
Connect with us

VM 2018: Lionel Messi blir skyttekung i VM

Publicerad

on

Nu är det inte långt kvar! Om exakt 17 dagar så är väntan äntligen över. Världens största sporthändelse går av stapeln den 14 juni i Ryssland. Det är dags för Fotbolls-VM 2018. Vi på Sportpanelen har nu hittat det bästa spelet inför sommarens fotbollsfest – Lionel Messi att bli skyttekung i turneringen.

Spela på att Lionel Messi blir skyttekung i VM!

Bet365: 10.0 gånger pengarna

Coolbet: 11.0 gånger pengarna

Unibet: 12.0 gånger pengarna

Vi anser att Argentina har stor chans att gå hela vägen i denna turnering då de har en relativt enkel grupp. Om Argentina går långt i turneringen så känner vi att Messi garanterat kommer göra många mål för sitt lag. Superstjärnan, som till vardags spelar i klubblaget FC Barcelona, har stått för 45 mål på 54 matcher denna säsong och som vi alla vet så är det Messi som slår både straffar och frisparkar när han spelar för Argentina och Barcelona. Argentina ställs mot Island i sin första match i VM, Kroatien i andra matchen och sedan avslutar man gruppen med att möta Nigeria. Kroatien blir nog det tuffaste motståndet i gruppen då dom har ett starkt lag med spelare som till exempel Modric, Kovacic och Rakitic. Slutar Argentina etta i sin grupp kommer man förmodligen få möta antingen Danmark, Peru eller Australien i en kvartsfinal då Frankrike bör ta hem den gruppen utan problem.

VM-kvalet blev en tuff väg för Sampaolis Argentina då laget lyckades ta sig vidare till VM i den sista omgången då man slog Ecuador. Som så många gånger förr var det Lionel Messi som på egen hand avgjorde matchen när Argentina tillslut vann med 3-1 och Messi stod för alla målen. Argentina besitter världens bästa offensiv om man kollar på spelare för spelare och tränare Sampaoli har sannerligen gynnsamma problem när han ska formera sitt anfall. Trots denna fina uppsättning så har laget haft problem att göra mål i kvalet, 19 mål på 18 matcher är under all kritik om man till exempel ser till Brasiliens 41 mål på 18 matcher.

I 2014 års VM-turnering lyckades Argentina ta sig till en efterlängtad final efter en riktig straffrysare i semifinalen mot Nederländerna. Finalen mot Tyskland slutade dock i en 1-0 förlust och i år är laget garanterat ute efter revansch. Lionel Messi blev, 2014, utsedd till turneringens spelare där han stod för 4 mål och en assist. Messi,  kommer även han göra allt i sin makt för att äntligen få lyfta den efterlängtade VM-pokalen – den sista stora pusselbiten som han saknar i sin trofésamling.

Bet365: Messi blir skyttekung i VM – 10.0 gånger pengarna

Coolbet: Messi blir skyttekung i VM – 11.0 gånger pengarna

Unibet: Messi blir skyttekung i VM – 12.0 gånger pengarna

Glöm inte att ta del av dessa fantastiska erbjudanden:

Managed By Sportpanelen