fbpx
Connect with us

Fotboll

VM 2018: Speltips – här är lagen som går vidare från gruppen

Publicerad

on

Inför fotbolls-VM i Ryssland har vi på Sportpanelen nu tagit fram de allra mest spelvärda spelen – och denna gång har vi hittat ett mycket fint kombinationsspel. Vi hittar det fina oddset när vi kikar på vilka lag som kommer att gå vidare från sina respektive grupper. Unibet har tagit fram riktigt fina odds på fyra lag, som vi tror kommer att ta sig vidare från sin grupp.

Danmark slutar topp två i gruppen

Unibet: Danmark går vidare från gruppen – 1.63x pengarna

Grupp C:

 • Australien
 • Danmark
 • Frankrike
 • Peru

I denna grupp SKA Danmark bara ta sig vidare. Matchen mot Frankrike kommer såklart att bli en oerhört tuff tillställning, men när man ställs mot Peru och Australien ska man bara plocka sex pinnar. Danmark har på förhand en väldigt stark trupp och laget är väldigt sammansvetsat efter att många av spelarna har spelat tillsammans sedan U-21 tiden. Att Danmark går vidare från gruppen ger hela –1.63 gånger pengarna hos Unibet.

Kroatien slutar topp två i gruppen

Unibet: Kroatien går vidare från gruppen – 1.42x pengarna

Grupp D

 • Argentina
 • Kroatien
 • Island
 • Nigeria

Här har vi valt att spela på att Kroatien tar sig vidare från gruppen till – oddset 1.42 gånger pengarna hos Unibet. Kroatien kommer med en oerhört fin trupp till VM. Spelare som Modric, Rakitic och Perisic kommer kunna leverera fin fotboll i denna grupp. Det svåraste motståndet blir självklart matchen mot Argentina – men vi på Sportpanelen tror att man har en stor chans att vinna alla tre matcher i gruppen. Detta spel är oerhört fint att ha med i ett kombinationsspel.

Sverige slutar topp två i gruppen

Unibet: Sverige går vidare från gruppen – 2.25x pengarna

Grupp F

 • Tyskland
 • Sydkorea
 • Mexiko
 • Sverige

Sverige kommer till detta mästerskap med målet att ta sig vidare från gruppen. Nyckeln blir mot Sydkorea, där vi måste vi plocka tre poäng och det kommer Janne Anderssons mannar lyckas med. Superstjärnan Son Heung-Min är i stort sett den enda spelaren vi behöver hålla ett extra öga på i denna match. Dock är Svergies starka försvarsspel en stor faktor för att vi ska lyckas. Tyskland blir självklart det svåraste motståndet. Mot Mexiko kommer vi förmodligen (på förhand) endast bara behöva en poäng för att ta oss vidare från gruppen, om allt går som det ska. Att Sverige att ta sig vidare från gruppen ger – 2.25 gånger pengarna.

Polen slutar topp två i gruppen

Unibet: Polen går vidare från gruppen – 1.50x pengarna

Grupp H

 • Colombia
 • Japan
 • Polen
 • Senegal

Polen har en fin chans att vinna den här gruppen. Att komma topp två är något man bara ska lyckas med, allt annat är ett fiasko. Truppen är erfaren och stabil. Det finns mer kvalité än bara Robert Lewandowski i Polens VM-trupp 2018. Visst är Lewandowski landets stora stjärna, kapten samt stora målskytt men laget är väldigt starka på pappret. Med denna trupp som Polen har till turneringen ska laget ha riktigt fina chanser att ta sig vidare från gruppen. Att Polen att gå vidare från gruppen ger – 1.50 gånger pengarna.

Vi väljer även att slänga in en slant på att alla dessa tar sig vidare från gruppen. Detta ger väldigt fina – 7.81 gånger pengarna hos Unibet. Mycket spelvärt om du frågar oss.

Inför fotbolls-VM har du även chansen att få en valfri landslags t-shirt från vår nya supportershop. Det enda du behöver göra är att registrera dig som ny kund via något av spelbolagen nedan och sedan fylla i formuläret om vilken tröja du önskar.


STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 200kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att även få tröjan så måste du göra en insättning på minst 200kr på någon av ovan nämnda spelbolag. Därefter måste du spela för den summan. Du bestämmer själv vad du vill spela på för sport och odds helt valfritt. Du behöver inte vinna spelet för att få tröjan.

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 200 kr och du måste lägga valfritt spel för 200kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen