fbpx
Connect with us

Uruguay – Portugal – extremt jämna styrkeförhållanden

Publicerad

on

Portugal och Uruguay gör upp i VM:s andra åttondelsfinal och styrkeförhållandena lagen emellan kunde knappast vara jämnare. Båda är de hårt arbetande lag – båda har de sina stjärnanfallare. Av allt att döma kommer det här bli otroligt jämnt. 

Speltips: Uruguay går vidare till oddset 1.90 hos Unibet

Uruguay

I och med den imponerande segern mot Ryssland har Oscar Tabarez Uruguay nu sex raka segrar utan att släppa in ett enda mål och det säger en del om lagets styrka.

Det blev dock ingen sprudlande inledning på turneringen då man gjorde en ganska tempofattig insats mot Egypten i premiären. Det var först i den 89:e minuten som José Giménez till slut kunde avgöra på en hörna. Insatsen mot Saudirabien därefter var inte mycket bättre men även där räckte med ett mål signerat Luis Suaréz.

I gruppfinalen mot Ryssland kunde man dock växla upp och vinna med 3-0. På ett mästerligt vis ser man ut att ha smugit igång och succesivt blivit bättre och bättre. Att defensiven är otroligt solid behöver knappt sägas – där talar statistiken sitt tydliga språk. Offensivt har man fortfarande mer att ge och firma Cavani/Suarez ser ut vara på väg att växla upp.

Portugal

Om Uruguay har en uppåtstigande trend så ser det omvänt ut om man tittar på Portugals prestationer i gruppspelet.

Man inledde med att klara 3-3 mot Spanien i VM:s, kanske, bästa match så här långt. Tempot var uppskruvat och Cristiano Ronaldo var ostoppbar.

Den insatsen följdes dock upp av en sämre mot Marocko där man i stora delar av matchen var ganska illa ute, men det räckte till en 1-0-seger. Förutsättningarna var därför goda inför avslutning mot Iran men även den matchen VAR snubblande nära att innebära ett fiasko.

Totalt sett räckte det dock till vidare avancemang och ingen vill nog hemskt gärna möta ett lag med Cristiano Ronaldo i spetsen när det vankas direkt avgörande matcher.

Vilka går vidare?

Styrkeförhållandena ser, som sagt, extremt jämna ut när man tittar på de här båda lagens kvaliteter. Båda är de hårt arbetande kollektiv och båda har de sina stjärnanfallare som kan avgöra var-, när- och hursomhelst.

Cristiano Ronaldo är världens bäste anfallare just nu medan Luis Suárez och Edinson Cavani befinner sig nånstans därefter på en topp-10-lista. Till Uruguays fördel hör dock att om den ene har en dålig dag så har sannolikt den andre inte det.

Samtidigt är det förstås inte bara dessa tre det handlar om men när matchbilden kan bli låst – vilket det sannolikt kommer bli mellan dessa försvarsstarka lag – lär det krävas prestationer av högsta klass för att bryta igenom.

Det kommer bli tight och hårt men om det är fördel något lag så är det till Uruguay. De har en bättre trend samt individuellt skickligare försvarsspelare med Diego Godín i spetsen. I slutändan kommer de vara något starkare som helhet och vårt spel blir därför att de kommer gå vidare till kvartsfinal – vilket innebär att det kan ske via förlängning och straffar.

Speltips: Uruguay går vidare till oddset 1.90 hos Unibet

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande: sätt in 100 kr – få 500 kr i gratisspel!

Gå till kampanj

Uruguay – Portugal, matchstart 20.00 på lördag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen