fbpx
Connect with us

Krönika; Äntligen kastas handbolls VM igång

Publicerad

on

Mellan alla seriematcher och cup matcher i fotboll, samt väntan på fantastiska allsvenskan i fotboll, får vi en dos av de tuffa grabbarna i form av ett handbolls VM. Det finns förmodligen ingen bättre tv-sport när det gäller intensitet och hårdhet, i alla fall inte när det gäller bollsport. Ett VM där Sverige dessutom kommer ut som en av favoriterna, tillsammans med Danmark, Frankrike , Tyskland , Kroatien och kanske Norge. Betsson ger oss spelare 3,25 på att Frankrike ska vinna VM, ja troligtvis står de i finalen, men mot vem! Sverige är värt att spela en slant på, 10 gångerna pengarna på att de ska vinna och med de dubbla Kim så är detta inget som inte kan bli aktuellt. Ett annat spel som är värt att titta på är vem som blir bästa målskytt i respektive lag, det är inte så svårt att lista ut detta om man bara sätter sig ner och analyserar varje lag. Jag kommer följa Handbolls VM slaviskt under dessa veckor och med jämna mellanrum komma in med spelförslag , analyser och hitta positiva och negativa sekvenser under hela VM.

När det ikväll drar igång så står storlagen mot skräpet , och då kan man tro att det inte är så viktigt, det är dock helt fel. Varje mål och poäng är viktig i ett handbolls VM, man tar med sig vissa poäng inför runda två och för att kunna nå semifinal bör man vinna alla sina gruppspelsmatcher, helst med så många mål som möjligt.

Det har varit lite träningsmatcher innan VM, men dessa bör man inte ta någon notis av, som ett exempel krossade Sverige Ryssland ena dagen med 29-18 , för att dagen efter spela 29-29. Nä nu börjar vi om från noll givetvis.

Ikväll avkast mellan två stora favoriter mot två riktiga blåbärsnationer, givetvis kan det bara sluta på ett sätt och att hitta ett spelvärde är näst intill omöjligt.Det gäller att hålla näsan ovanför vattnet och vänta på de rätta spelen. Vill mat trots alt lägga spel i de första två matcherna så är det handikapp spel som gäller för att få upp oddsen.

Korea – Tyskland avkast 18,15 Tyskland
Chile – Danmark avkast 2015

En final mellan Danmark – Sverige hade varit ett fantastiskt slut på detta VM. Låt spelen börja.

Spela på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel
 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen