fbpx
Connect with us

Ingen Ballon d’Or i år på grund av Corona

Publicerad

on

Lionel Messi med sina Ballon D´or

Det blir ingen Ballon d’Or, Guldbollen, utdelning i december i år. Det meddelade den franska tidiningen France Football under måndagen. Enligt France Football så kan de inte ha en rättvis bedömning av vem som förtjänar priset med tanke på de konsekvenser som Corona fört med sig. Det är första gången sedan starten 1956 som man inte kommer dela ut detta prestigefyllda pris.

Ballon d’Or har varit ett pris som av många ansetts vara det inofficiella priset för den bästa fotbollspelaren i världen och är den mest ärofyllda individuella priset som kan vinnas inom fotbollsvärlden. FC Barcelona spelaren Lionel Messi är den spelare som har vunnit detta pris flest gånger, sex gånger. Argentinaren var den som vann priset förra året.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen