fbpx
Connect with us

Fotboll

Efter otäcka huvudskadan – nu tvingas Ryan Mason lägga skorna på hyllan

Publicerad

on

Ryan Mason knockades och fick en skallfraktur i ett möte med Chelsea förra säsongen. Nu tvingas han lägga spelarkarriären på hyllan endast 26 år gammal, bekräftar Hull på sin hemsida.

Det var i för ungefär exakt ett år sedan som Ryan Mason knockades till marken, efter att ha skallat ihop med Chelseas Gary Cahill. Väldigt otäcka bilder när en orörlig Mason låg på planen och fick bäras ut av akutvårdare. Efter att ha legat på sjukhuset under en veckas tid fick han tillslut lämna sjukhuset – där det visade sig att han åkt på en skallfraktur.

”Ryan har sökt vägledning från ett antal av världens främsta neurologer och neurokirurger som alla har sagt att en återgång till professionell fotboll inte rekommenderas. Ryan vill passa på att rikta sitt tack till alla inom kubben som har hjälpt honom med hans rehabilitering och han står i skuld till dem för deras support under de senaste 12 månaderna”, skriver Hull på sin hemsida.

Ryan Mason inledde sin karriär i Tottenham innan han via en rad utlåningar till lägre serier hamnade i Hull 2016. Under karriären blev det över 70 matcher i Premier League för Mason.

Se till att ta del av Unibets fantastiska odds på Champions League – Sätt in 100kr och få hela 500kr att spela för.

Till Unibet

Managed By Sportpanelen