fbpx
Connect with us

Allt inför kvällens supermöte mellan Real Madrid – PSG

Publicerad

on

Åttondelsfinaler i Champions League och stormöte direkt! I kväll när Paris Saint-Germain kommer till Bernabeu kommer hela fotbollsvärldens ögon att riktas mot Madrid. Matchen som spelas på självaste alla hjärtans dag, kommer förhoppningsvis ge oss alla fotbollsälskare en kompromisslös kärlek i 90 minuter plus tillägg.

Real Madrid kommer till mötet med fokus på att återigen skapa historia – att vinna Champions League-titeln för 3:e gången i rad. Laget har haft en tung säsong hittills, men har nu möjlighet att ”rätta” till misstagen lite där en titel i Champions League skulle vara ett riktigt stort plåster på såren.

Samtidigt går det inte att ducka de potentiella mörka molnen som kan flyga in över Bernabeu, om  Zinedine Zidane och hans mannar inte lyckas med uppgiften.
Då kommer spekulationerna direkt starta om fransmannens vara eller icke vara i klubben. Ska truppen rensas och frågor om vi behöver vi införskaffa sig ett nytt spelarmaterial kommer garanterat att ta fart.

Paris Saint-Germain är även de ute efter att skapa historia – att ta hem Champions League-titeln för första gången, som klubben satsat miljarder på under de senaste åren. Miljardbygget PSG drog i gång redan innan Zlatan Ibrahimovic anslöt till projektet och det stora målet sedan dess har hela tiden varit att plocka hem pokalen till Paris.

Man har gjort en strålande säsong, både i ligan och i Champions League. Laget är i toppform och levererar på alla sätt och vis, med storsegrar till höger och vänster i ligan och cupen. Den stora frågan är kvarstår dock, blir Neymar nyckeln till den historiska titeln redan den här säsongen?

Inför matchen har Zidane berättat att han inte känner någon press över att förändra något.

”Vi kommer inte att förändra oss, jag ska jobba vidare med det jag byggt. Det är min passion. Jag har ingenting att bevisa imorgon, allt jag kan göra är att fokusera på matchen och det är vad som är viktigt för mig just nu. Att det är just PSG, så stämmer det att jag är från Olympique de Marseille och att det finns en historisk rivalitet. Men jag koncentrerar mig på Madrid mot PSG. Jag är väldigt glad att spela den här typen av matcher och känner ingen extra press.”

Angående ämnet Cristiano Ronaldo mot Neymar, påpekar han att det är Real Madrid mot PSG och inte spelare mot spelare.

”Vi pratar om två stora spelare, men det här är mellan Madrid och PSG, inte Neymar mot Cristiano. Cristiano har uppnått fantastiska saker, med bland annat fem Ballon d’Or men jag kommer inte att jämföra dem nu. Alla vet vad Neymar kan göra på fotbollsplanen, de båda har mycket kvalitet och kan göra skillnad. Det som är viktigt för mig är att laget är inriktat på spelet.”

Real Madrid form:
VOVFV
Pars Saint-Germain form:

VVVVV

Inte tillängliga Real Madrid:

  • Dani Carvajal

Inte tillgängliga PSG:

  • Thiago Motta

Statistik under Champions League 2017/18:
Real Madrids och hela turneringens skyttekung heter Cristiano Ronaldo, han slog till med hela nio fullträffar under gruppspelet. Tvåa på den listan är Karim Benzema, som bara mäktat med två mål hittills.  PSG:s offensiva statistik domineras självklart av trion längst upp. Edison Cavani och Neymar har gjort sex mål var under gruppspelet och Kylian Mbappe har gjort fyra mål. Gareth Bale har stått för två direkt målgivande passningar, vilket han toppar den interna assistligan med. I PSG delar Neymar och Mbappe på förstaplatsen med tre assist vardera.

Tidigare har klubbarna mött varandra fem gånger där Real Madrid vunnit 3 gånger, en oavgjord och en förlust. Tillsammans med Bettson har vi på Sportpanelen fått fram ett fantastisk erbjudande till matchen i kväll, som ger hela 6.70 gånger pengarna på en Real Madrid-vinst.

Betsson boostar oddsen

Spelbolaget Betsson har alltså, i sammarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Real Madrid – till otroliga 6.70 gånger pengarna:

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanj

Matchinfo:
Vad: Real Madrid – Paris Saint-Germain, Champions League.
Var: Bernabeu.
När: 14 februari klockan 20.45.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: Gianluca Rocchi (ITA)

Managed By Sportpanelen