fbpx
Connect with us

Galet tryck på biljetterna inför Sveriges VM-uppladdning

Publicerad

on

I dag är det 116 dagar kvar till sommarens stora höjdpunkt drar igång, nämligen fotbolls VM. Innan dess ska det dock spelas fyra stycken träningsmatcher, mot Chile på Friends Arena, Rumänien borta, Danmark borta för att senare slipa de sista detaljerna mot Peru på Ullevi i juni.

Redan nu har biljettförsäljningen dragit igång för dessa träningsmatcher och till matchen mot Chile återstår det bara 2000 biljetter.

– Vi har sålt omkring 46 000 – 47 000 biljetter. Anledningen till att jag inte vet exakt, är på grund av att jag inte har exakt koll på hospitality-bitarna, det vill säga hur stor beläggning det är på Friends Arena med vip-paket, loger och liknande. Någonstans där runt är i varje fall sålt, säger SvFF:s biljettansvarige Lena Danielsen till Fotbollskanalen.

Under de senaste landskamperna som det svenska herrlandslaget spelat på Friends Arena, har förbundet sett tydliga tecken på ett väldigt ökat intresse från den svenska publiken – när det gäller trycket på matchbiljetter inför.

– Vi trodde nog att det skulle sälja på bra, men att det skulle vara sålt så långt på förväg med en månad kvar innan match, det var inte väntat. Vi blev dock överraskade i höstas också mot Luxemburg. Det är ett fantastiskt drag på biljettförsäljningen. Det finns ett stort intresse för laget nu, så det är väldigt härligt.

Sverige kommer att möta Chile den 24:e mars på Friends Arena i Stockholm och sen resa till Rumänien för match, tre dagar senare.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen