fbpx
Connect with us

PSG: ”Vi måste ha en domare i världsklass mot Real Madrid”

Publicerad

on

Imorgon ska det avgöras vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinal i Champions League. Om det blir Paris Saint-Germain eller Real Madrid, det återstår att se. Något som dock står klart redan nu är att domaren i matchen kommer att bli tysken Felix Brych. Nu berättar PSGs sportchef att klubben förväntar sig en exceptionell insats från tysken under matchen.  

Den franska storklubben har gå ut i förhand och meddelat att man vill ha en världsklassinsats av domaren i det kommande mötet mot Real Madrid. Anledningen ska vara att klubben inte vill riskera att bli bortdöma, som man anser sig ha blivit i det första mötet med Barcelona under förra säsongens Champions League.

Det är PSGs sportchef Antero Henrique som gått ut offentligt med sin åsikt i frågan.

”I det första mötet med Barcelona förra året, avgjordes matchen inte mellan spelarna på planen. Matchen avgjordes av en annan man på planen” säger Henrique till L´Equipe

Han menar att det inte ska vara så att en oerfaren domare ska ha möjligheten att döma i en av säsongens absolut viktigaste matcher.

”Det är ingen ursäkt, men det är fler som känner som jag. Det var respektlöst mot Paris och Frankrike. Vi hade en 44-årig domare helt utan erfarenhet (Rocchi). Vi behöver ha en domare i världsklass i våra kommande möten i Champions League, framförallt mot Real Madrid.”

Sportchefen meddelar även att PSG självklart kommer att sakna Neymar i matchen – som han anser vara den bästa spelaren i världen.

”Vi kommer självklart att sakna honom mot Real. Han är världens bästa spelare och han hjälper vår klubb på ett fantastiskt sätt. Vi vill det bästa för våra spelare, det är därför vi valde att ta det säkra före det osäkra med en operation.”

Matchen kommer att spelas på Parc des Princes klockan 20.45 på tisdag den 6 mars. Real Madrid har med sig en 3-1 ledning från det första mötet.

Unibet boostar oddsen

Spelbolaget Unibet har alltså i samarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Real Madrid – till hela 10 gånger pengarna. Se alla villkor för kampanjen längst ner i artikeln.

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Placera ditt spel på Real Madrid-vinst till det vanliga oddset.
  • Du krediteras i efterhand 10x pengarna om Real vinner!

Till kampanj

Regler och villkor för kampanjen

    • Erbjudandet gäller endast nya kunder
    • Du måste placera spelet innan matchen startat
    • Unibet generella regler och villkor gäller.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen