fbpx
Connect with us

Skadeläget i truppen inför kvällens möte med Porto i Champions League

Publicerad

on

Jürgen Klopp kommer att vara utan både Georginio Wijnaldum och Ben Woodburns tjänster inför den här kvällens Champions League-möte med FC Porto. 

Båda två har återvänt till full träning den här veckan efter en tids sjukdom, men anses inte vara tillräckligt kurerade för att spela mot de portugisiska ligaledarna. Emre Can är dock tillbaka efter att ha varit avstängd i den första åttondelsfinalen och Alberto Moreno är en varning från en match avstängning.

Annars har Klopp inga andra större skadeproblem i truppen och menade på att han inte kommer att ta några risker med spelare som hade småkänningar efter segern mot Newcastle i lördags. Även den stundande matchen mot Manchester United kommer såklart att påverka speltiden hos vissa spelare.

”Vi hade några skavanker efter matchen, en fotled här och en muskel där. Inga större muskelskador, men lite döda ben här och där. Det var en tuff match, så vissa måste vila lite.”

Portos tränare däremot, Sergio Conceicao, har en rad olika skadebekymmer i sin trupp och reste till England
utan den skadade kvartetten Danilo, Alex Telles, Francisco Soares och Moussa Marega.

Framförallt den sistnämnde anser Sergio Conceicao vara ett stort avbräck.

”Moussa Marega erbjuder väldigt mycket i vår offensiv. Så hans frånvaro kommer att påverka oss.”, berättade huvudtränaren på presskonferesen inför matchen.

Positivt för Porto är att anfallaren Vincent Aboubakar nyligen återvänt till träning och ska vara redo för spel. Liverpool har som bekant med sig en 5-0 ledning inför matchen ikväll.

Tillsammans med Betfair har vi även lyckats fixa ett erbjudande som nästan är för bra för att vara sant, då de erbjuder 5 gånger pengarna på att Liverpool ska ta sig vidare till kvartsfinal. Sätt till exempel en 50-lapp och bygg upp kassan till 250 kronor om/när spelet går i hamn.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett kontot med vår kampanjkod ZFBMAT.
  • Placera ett spel på att Liverpool går vidare.

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Liverpool – Porto, Champions League.
Var: Anfield.
När: 6 mars klockan 20.45.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: F. Zwayer (GER)

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen