fbpx
Connect with us

Fotboll

Galen oddshöjning på Manchester City i returmötet med Basel

Publicerad

on

Ja, det är exakt så bra som det låter. Manchester City har med sig en 4-0 ledning till Etihad Stadium mot Basel. Absolut ingenting kan rubba City på att ta sig till en kvartsfinal – så länge inte jorden väljer att gå under såklart.

Tillsammans med Betfair har vi lyckats få fram en riktig kanondeal för alla oss som älskar att höja spänningen i matchen lite grann – där de nu erbjuder hela 5 gånger pengarna på Manchester City tar sig vidare till nästa runda i Champions League. Ett rätt så säkert spel om ni frågar oss.

Det enda du behöver göra för att ta del av kampanjen är att registrera ett konto hos Betfair och sätta in, till exempel 50 kronor och se din kassa utökas till 250 kronor. Ingenting ska kunna sätta käppar i hjulet för City denna kväll. Ett galet spelvärde enligt oss!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Manchester City – Basel, Champions League.
Var: Etihad Stadium.
När: 7 mars klockan 20.45.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: P. Kralovec (TJE)

Managed By Sportpanelen