fbpx
Connect with us

Fotboll

Unibet höjer oddset rejält på Real Madrid inför avgörandet mot PSG

Publicerad

on

Som alla vet stundar ett oerhört hett returmöte mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid under tisdagen. Nu när det gäller som mest – väljer Unibet att höja oddset för en Real Madrid-seger för alla våra kära Madridistas i Sverige.

Förutsättningarna är relativt enkla. Real Madrid har med sig en 3-1 seger från Bernabeu – vilket medför att PSG behöver MINST en 2-0 seger för att ta sig vidare i årets upplaga av Champions League. Fransmännen kommer alltså att behöva sätta fart direkt när startvisslan går. Klart står även att brassestjärnan Neymar missar årets kanske viktigaste match och enligt uppgifter kommer vi att få se Angel Di Maria i den positionen istället.

Unibet höjer oddset

Spelbolaget Unibet har alltså i samarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Real Madrid – till höga 10 gånger pengarna. Nedan kan du ta del av alla villkor för kampanjen.

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanj

Regler och villkor för kampanjen

    • Erbjudandet gäller endast nya kunder
    • Du måste placera spelet innan matchen startat
    • Unibet generella regler och villkor gäller.

Managed By Sportpanelen