fbpx
Connect with us

Fotboll

Pochettino: ”Vi möter ett av världshistoriens bästa lag”

Publicerad

on

Tottenham fick med sig ett bra resultat från den första matchen i Turin, när mötet med Juventus slutade 2-2. I kväll har laget chansen att ta sig vidare till kvartsfinal i Champions League – men då måste man slå ett av världshistoriens bästa lag, enligt Tottenham-tränaren. 

Efter att ha hämtat upp ett tvåmålsunderläge på bortaplan i det första mötet, har Tottenham gett sig själva chansen att utmana en av Europas allra största klubbar på allvar. Nyckeln inför kvällens möte med Juventus är att få stopp på Gonzalo Higuain, enligt Mauricio Pochettino.

”Higuain är en av världens bästa anfallare. För mig är han en av de bäst tillsammans, med Harry Kane. Vi känner till honom väldigt bra och så klart vet vi att det ibland inte är lätt att stoppa honom, precis som med spelare som Dybala och Messi” säger Mauricio Pochettino inför matchen.

0-0 eller 1-1 räcker dock för att Tottenhams ska ta sig vidare i turneringen.

”Vi har en bra chans att gå vidare, men i fotboll vet vi att vi måste förtjäna det. Vi möter ett av de bästa lagen i fotbollshistorien. De senaste tre åren har de spelat två finaler i Champions League och det kommer bli en fantastisk match”, säger Pochettino.

Matchen spelas på Wembley klockan 20.45 i kväll.

Ta även del av vårt grymma erbjudande tillsammans med Betfair, där du får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Tottenham – Juventus, Champions League.
Var: Wembley Stadium.
När: 7 mars klockan 20.45.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: S. Marciniak (TJE)

Managed By Sportpanelen