fbpx
Connect with us

Uppgifter: PSG tvingas sälja spelare efter uttåget från Champions League

Publicerad

on

Den franska huvudstadsklubben, Paris Saint-Germain, åkte som bekant ut redan i åttondelsfinalen i årets upplaga av Champions League mot Real Madrid. Sedan år 2011 har klubben storsatsat rejält och i somras investerade klubben drygt 4 miljarder kronor i spelare som Neymar och Kylian Mbappé och nu förväntas klubben redovisa en vinst vad gäller spelarförsäljningar på omkring 750 miljoner kronor i sommar. 

Det är franska L’Èquipe som rapporterar att klubben måste visa dessa siffror för att på så sätt rätta in sig i ledet vad gäller Financial Fair Play-reglerna. Klubben hade minskat gapet mellan investeringar och intäkter om laget tagit sig vidare till en kvartsfinal, men så blev inte fallet denna gång. Även att klubben endast har fått in 25% av sina intäkter via spelarförsäljningar medför att klubben kan komma att sälja bort sina stjärnor under sommarens fönster.

Den franska tidningen rapporterar att spelarna som kan komma att lämna är Adrien Rabiot, Angel Di Maria och Javier Pastore.

Missa inte vårt grymma erbjudande tillsammans med Betfair, där du får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med kampanjkoden ZSKACJ och sätt in minst 100 kr.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja: 100-1000 kronor.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen