fbpx
Connect with us

12x pengarna för att Sverige ska slå Rumänien

Publicerad

on

Det svenska fotbollslandslaget fortsätter sin uppladdning inför sommarens VM i Ryssland. Efter förlusten mot Chile senast på Friends Arena reser våra blågula hjältar ned till Rumänien för en ny vänskapsmatch. För att göra det hela ännu mer spännande har Betfair nu höjt oddset rejält för en svensk seger –  till otroliga 12 gånger pengarna.

Blågult chockade hela fotbollsvärlden när de under förra hösten lyckades slå ut stornationen Italien i VM-playoffen. Under lördagen spelade Sverige vänskapsmatch mot Chile hemma på Friends Arena och åkte då på ett snöpligt baklängesmål i den sista minuten – vilket resulterade i en 2-1-vinst för Chile. Nu finns det rejäl chans till revansch redan på tisdag.

Då bär det av till Craiova, Rumänien, för en ny match där de ställs mot ett landslag som inte lyckades ta sig vidare till VM. För att öka hettan ytterligare inför matchen har vi på Sportpanelen, tillsammans med Betfair, ett riktigt kanonerbjudande för alla nya kunder – eller vad säger ni om 12 gånger pengarna för en svensk seger?

Så se till att ta öka intensiteten ytterligare inför Rumänien – Sverige nu på tisdag genom att ta del av erbjudandet nedan.


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBD.
  • Placera spelet att Sverige vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen