FotbollReal Madrid

Uppgifter: Manchester City redo att köpa Isco för 800 miljoner

Blir det en flytt till de brittiska öarna för mittfältaren?

Manchester City gör ett nytt försök att få över den spanska mittfältaren Isco från Real Madrid till England. Enligt uppgifter till brittiska The Sun ska Pep Guardiola vara redo att öppna plånboken inför sommarens transferfönster – där övergångssumman rapporteras uppgå till 800 miljoner.

Manchester City kommer att göra ett nytt försök att värva den spanske playmakern Isco, detta rapporterar The Sun i dag. Den överlägsna ligaledaren i Premier League har länge haft ögonen på spanjoren, som hittills spelat fem säsongen i den spanska huvudstadsklubben.

25-åringen har hittills haft en lite tyngre säsong från sin mittfältsposition i Real Madrid och nu när klubben förväntas göra en hel del spelarförändringar inför nästkommande säsong, ska klubben vara beredda att sälja den spanska stortalangen. Uppgifterna till den brittiska tidningen uppger nämligen att City nu ska vara villiga att lägga ett bud omkring 800 miljoner kronor för Isco, som under sin karriär gjort 40 mål på 231 matcher för Real Madrid.

Den här säsongen har Isco spelat 40 matcher i alla turneringar och gjort sju mål och sju assist. För Real Madrid väntar härnäst ett möte med Las Palmas den 31 mars innan det är dags för kvartsfinaler i Champions League – där laget möter Juventus.

Efter förlusten mot Chile – få hela 12 gånger pengarna på Sverige mot Rumänien på tisdag.

 


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *