fbpx
Connect with us

Fotboll

José Mourinho: ”Han är den bästa Ronaldo”

Publicerad

on

Manchester Uniteds portugisiske manager, José Mourinho, är en av fotbollsvärldens absolut största och främsta fotbollstränare. Mourinho är en mästare på att vinna titlar i de klubbar som han har representerat under åren och är även en mästare när det kommer till att leverera magnifika citat.

Tidigare i veckan gick Mourinho ut och svingade lite lätt när han berättade för den brittiska tidningen, Daily Mail, att Ronaldo Nazário var en mycket bättre spelare än Cristiano Ronaldo. Cristiano har lyckats vinna Ballon d´Or totalt fem gånger under sin karriär – dessutom har han bland annat fyra Champions League-titlar i bagaget.

José Mourinho, som tidigare tränade Cristiano i Real Madrid, anser att den brasilianske Ronaldo var en mycket mer begåvad och talangfull fotbollsspelare än Cristiano.

– Ronaldo Nazário är den bästa Ronaldo någonsin. Jag såg aldrig något liknande, säger Mourinho enligt Daily Mail.

Säsongen 1996/1997 spelade Ronaldo för Barcelona där han hade Bobby Robson som huvudtränare och Mourinho som assisterande tränare.

– Det var det bästa året någonsin för Ronaldo. Han (Robson) var som en pappa för honom. Han förstod den brasilianske killens personlighet och samtidigt gav han honom friheten på planen, säger Mourinho.

Den brasilianske anfallsstjärnan lyckades kamma hem Ballon d´Or totalt två gånger under sin karriär. Det är många som fortfarande anser att Ronaldo Nazário är en av de bästa som någonsin skådats.

Inför El Clasico på söndag har vi på Sportpanelen ett helt fantastiskt erbjudande som ger hela 18 gånger pengarna på en Real Madrid-seger plus en exklusiv Madridista t-shirt. Här kan du ta del av det exklusiva erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair via denna länk.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 3. Fyll sedan i formuläret nedan för att få tröjan.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.

Managed By Sportpanelen