fbpx
Connect with us

José Mourinho: ”Han är den bästa Ronaldo”

Publicerad

on

Manchester Uniteds portugisiske manager, José Mourinho, är en av fotbollsvärldens absolut största och främsta fotbollstränare. Mourinho är en mästare på att vinna titlar i de klubbar som han har representerat under åren och är även en mästare när det kommer till att leverera magnifika citat.

Tidigare i veckan gick Mourinho ut och svingade lite lätt när han berättade för den brittiska tidningen, Daily Mail, att Ronaldo Nazário var en mycket bättre spelare än Cristiano Ronaldo. Cristiano har lyckats vinna Ballon d´Or totalt fem gånger under sin karriär – dessutom har han bland annat fyra Champions League-titlar i bagaget.

José Mourinho, som tidigare tränade Cristiano i Real Madrid, anser att den brasilianske Ronaldo var en mycket mer begåvad och talangfull fotbollsspelare än Cristiano.

– Ronaldo Nazário är den bästa Ronaldo någonsin. Jag såg aldrig något liknande, säger Mourinho enligt Daily Mail.

Säsongen 1996/1997 spelade Ronaldo för Barcelona där han hade Bobby Robson som huvudtränare och Mourinho som assisterande tränare.

– Det var det bästa året någonsin för Ronaldo. Han (Robson) var som en pappa för honom. Han förstod den brasilianske killens personlighet och samtidigt gav han honom friheten på planen, säger Mourinho.

Den brasilianske anfallsstjärnan lyckades kamma hem Ballon d´Or totalt två gånger under sin karriär. Det är många som fortfarande anser att Ronaldo Nazário är en av de bästa som någonsin skådats.

Inför El Clasico på söndag har vi på Sportpanelen ett helt fantastiskt erbjudande som ger hela 18 gånger pengarna på en Real Madrid-seger plus en exklusiv Madridista t-shirt. Här kan du ta del av det exklusiva erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair via denna länk.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 3. Fyll sedan i formuläret nedan för att få tröjan.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen