fbpx
Connect with us

Marcelo erkänner: ”Domaren gjorde fel”

Publicerad

on

Situationen med Marcelo blev väldigt omdiskuterad efter matchen mot Bayern München – var det hands eller inte? Nu berättar Marcelo själv om situationen och hur han bedömer huruvida det var hands eller ej.

Real Madrid tog sig vidare till Champions League-final efter 2-2 på hemmaplan mot Bayern München och totalt 4-3 över två matcher. Sent i den första halvleken under det sista mötet slog Bayerns Joshua Kimmich ett inlägg mot straffområdet som blockerades av Marcelo med handen. Nu erkänner brassen själv att det borde ha varit straff.

Annons: Få 18 gånger pengarna på Real Madrid inför El Clásico här.

 

”Ja, bollen träffade mig på handen” berättar Marcelo till en reporter efter matchen.

”Så då är det alltså straff?” svarar reportern.

”Ja, om den nu träffade min hand så är det väl straff. Så ja.” svarade vänsterbacken i intervjun.

Någon som inte var glad över domslutet var Bayern München mittfältaren Arturo Vidal. Han beskrev domarens insats i situationen som ”criminal sh*t” via sin Instagram. Härnäst för Real Madrid väntar ett glödhett El Clásico på söndag mot Barcelona – innan den stora finalen mot Liverpool i Champions League som går av stapeln den 26 maj i Kiev.

Inför El Clasico på söndag har vi på Sportpanelen ett helt fantastiskt erbjudande som ger hela 18 gånger pengarna på en Real Madrid-seger plus en exklusiv Madridista t-shirt. Här kan du ta del av det exklusiva erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair via denna länk.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 3. Fyll i formuläret nedan för att få tröjan.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen