fbpx
Connect with us

Uppgifter: Real Madrid på jakt efter ny högerback

Publicerad

on

Under de senaste åren har Dani Carvajal varit det solklara förstahandsvalet på högerbacksposten i Real Madrid. Nu kommer det uppgifter om att Real ska vara ute efter ett avlastningsalternativ till spanjoren.

Enligt Gazzetta Dello Sport ska Los Blancos först och främst vara ute efter Athletic Bilbaos ytterback Alvaro Odriozola. Den 22-årige spanjoren ska dock anses vara lite för dyr för att lockas över till Bernabeú – därför har man nu valt att ställa in siktet på Valencias högerback Joao Cancelo.

Cancelo gick inför den här säsongen på lån till inter – där han hade en vidareköpsklausul inskriven i kontraktet. Enligt Gazzetta Dello Sport ska den Italienska storklubben inte vara intresserade av att aktivera denna klausul då man inte har råd att betala de 350 miljoner kronor som ytterbacken är värd.

Valencia däremot, ska vara villiga att sälja portugisen denna sommar med tanke på att klubben kommer att behöva ha pengar om man nu ska genomföra värvningarna av Gonzalo Guedes och Kondogbia.

Inför El Clasico på söndag har vi på Sportpanelen ett helt fantastiskt erbjudande som ger hela 18 gånger pengarna på en Real Madrid-seger plus en exklusiv Madridista t-shirt. Här kan du ta del av det exklusiva erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair via denna länk.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 3. Fyll i formuläret nedan för att få tröjan.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen