fbpx
Connect with us

Christian Pulisic uttalar sig om en eventuell flytt till Liverpool

Publicerad

on

Borussia Dortmunds supertalang Christian Pulisic har under en tid kopplas ihop starkt med en eventuell flytt till Premier League och Liverpool – nu har den amerikanske yttern kommit med ett vagt uttalande kring sin framtid i Dortmund.

Christian Pulisic har under en längre tid ryktats vara på väg mot en återförening med sin gamla mentor, Jürgen Klopp, som han hade som tränare i Dortmund. Klopp sägs vara sugen på att försöka locka över 19-åringen till Anfield redan nu i sommar då spekulationerna kring Mohamed Salah fortsätter.

Pulisic har spelat totalt 42 matcher i alla turneringar den här säsongen och stått för 12 poäng sammanlagt. Detta är ett facit som inte väcker allt för mycket intresse, men 19-åringen har tidigare visat sin kvalité och talang på planen och spås få en lysande framtid inom världsfotbollen.

Den amerikanske landslagsmannen bemöter nu spekulationerna om en flytt till Anfield.

– Självklart (är jag medveten om det), jag avslutar fortfarande min säsong starkt med Dortmund. Jag har varit lycklig här hela säsongen. Jag har njutit av spelet, vilket är det viktigaste. Jag ser fram emot att få en skön paus i sommar, säger Pulisic till ESPN.

På lördag är det äntligen dags för final i Champions League då Liverpool möter Real Madrid i ett sprakande Kiev. Senast Liverpool spelade Champions league-final var 2007 då man åkte på förlust med 2-1 mot ett revanschsuget AC Milan.

Inför denna fantastiska Champions league-final har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Liverpool t-shirt från vår supportershop – värde 349kr.

 Det finns 3 olika modeller att välja mellan och de är följande:

 1. Liverpool röd med vit krage och ärmar retro
 2. Liverpool vit med röd krage och ärmar YNWA
 3. Liverpool röd-guld YNWA

 

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Steven Gerrard eller Mohamed Salah-tröja behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Liverpool t-shirt från oss (värde 349kr). Du kan välja mellan Salah, Gerrard eller Firmino samt välja mellan de olika modellerna såsom bilderna ovan visar. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen