fbpx
Connect with us

Cristiano Ronaldo talar ut om Neymar ryktena

Publicerad

on

Det har varit en hel del spekulationer kring Neymars vara eller icke vara i PSG den senaste tiden. Han sägs vara sugen på att lämna Paris Saint Germain, efter bara en säsong i klubben, för att göra comeback i La Liga. Dock är det inte Barcelona som står på radarn denna gång – enligt rykten sägs han vilja lämna Frankrike och Paris för spel i Real Madrid. 

Real Madrids President, Florentino Perez, har tidigare yttrat sig om att klubben är villiga att värva Neymar från Paris Saint Germain redan denna sommar. Det sägs även att Los Blancos ska vara villiga att byta Gareth Bale mot just Neymar – plus en hel del pengar. Men lagets storstjärna, Cristiano Ronaldo, tonar ner det hela. Den portugisiska superstjärnan, som har varit i en sanslös form den senaste tiden, tar dock spekulationerna om Neymar med ro.

– I Madrid finns det regelbundet snack om värvningar. Jag har varit här i åtta år och de pratar alltid om 50 spelare som ska komma, och i slutändan kommer ingen, säger Ronaldo till El Chiringuito de Jugones.

Real Madrid spelar Champions League-final mot Liverpool nu på lördag. Vinner man denna match blir man mästare i turneringen för tredje året i rad, vilket aldrig har hänt tidigare. Förra årets vinst blev även den historisk då man lyckades ta hem pokalen för andra året i rad.

Inför årets största evenemang har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Real Madrid t-shirt från vår supportershop. 

 

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Real Madrid t-shirt behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

 

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Real Madrid t-shirt från oss (värde 349kr).  Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen