fbpx
Connect with us

Thomas Müller: ”Salah förtjänar att vinna Ballon d’Or”

Publicerad

on

Det är många i fotbollsvälden som spekulerar i vem som kommer att ta hem årets Ballon d’Or-pris. Som vanligt så är Lionel Messi och Cristiano Ronaldo två av kandidaterna som är med och fightas om priset, men i år finns det även en tredje kandidat som lika gärna skulle kunna stå som segrare. Frågar Bayern Münchens stora stjärna Thomas Müller så är det Mohamed Salah som borde få priset. 

Den brittiska tidningen Daily Mirror intervjuade Thomas Müller tidigare i veckan och tysken menade då på att Salahs prestation denna säsong har varit snäppet bättre än både Leo Messi och Cristiano Ronaldos prestationer.

”Jag tycker att Salah förtjänar att vinna priset före Ronaldo och Messi. Jag tycker att Salahs säsong i Liverpool har varit mycket imponerande. Det kanske står mellan Ronaldo och Salah, och i slutändan kanske det är Champions League som kommer avgöra priset.”

”Det känns som att hela världen letar efter en ny Ballon d’Or-vinnare! Leo Messi och Ronaldo är två helt fantastiska fotbollsspelare men Salahs prestation denna säsong är snäppet bättre än deras. Jag tror att han har en god chans att vinna.”

Thomas Müller har rätt i att Mohamed Salahs prestation den här säsongen har varit över förväntan och hela fotbollsvärlden är imponerade av Liverpools målmaskin. Även fast Salah har imponerat stort så ska man absolut inte glömma bort att både Ronaldo och Messi har levererat på samma höga nivå som dom alltid gör. Messi har stått för totalt 63 poäng på 54 matcher denna säsong(45 mål). Ronaldo har gjort 52 poäng på 43 matcher (44 mål). Salah har gjort 60 poäng på 51 matcher (44 mål).

I morgon är det Final i Champions League! Glöm inte bort att ta del av vår nya exklusiva Liverpool t-shirt från vår supportershop – värde 349kr.

 Det finns 3 olika modeller att välja mellan och de är följande:

 1. Liverpool röd med vit krage och ärmar retro
 2. Liverpool vit med röd krage och ärmar YNWA
 3. Liverpool röd-guld YNWA

 

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Steven Gerrard eller Mohamed Salah-tröja behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 • Unibet  14X pengarna på en Liverpool vinst. CASH utan omsättningskrav

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Liverpool t-shirt från oss (värde 349kr). Du kan välja mellan Salah, Gerrard eller Firmino samt välja mellan de olika modellerna såsom bilderna ovan visar. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen