fbpx
Connect with us

Real Madrid är ute efter både Neymar och Mohamed Salah

Publicerad

on

Det har varit en hel del rykten och spekulationer kring Paris Saint Germains superstjärna Neymar Jr den senaste tiden. Flera källor säger att den brasilianske megastjärnan ska vara på väg tillbaka till Spanien för spel i Real Madrid. Nu kommer det nya uppgifter om att Real väljer att satsa på Liverpools stjärnskott Mohamed Salah istället.

Egyptiern som har varit fullständigt briljant i sitt spel denna säsong ryktas nu vara på väg till den spanska huvudstaden efter bara en säsong i Liverpool. Enligt den spanska tidningen Diario Gol, är Real Madrids president Florentino Perez helt inställd på att plocka in antingen Neymar Jr eller Mohamed Salah till nästa säsong. Perez har Neymar som sitt första val men om denna värvning inte blir av så är det alltså Mohamed Salah som man ska försöka satsa på.

Oavsett vem det blir, OM det ens blir någon, så lär det kosta en hel del för Madrid-klubben. När Neymar gick till PSG förra säsongen slog han rekord i att bli den dyraste spelaren genom tiderna, ca 2 miljarder kronor kostade den affären för PSG. Mohamed Salah har även han bara gjort en säsong i sin klubb och prislappen sägs ligga på över 1,5 miljarder kronor för den målfarlige yttern. Salah kommer att ställas mot Real Madrid redan på lördag när det ska spelas final i Champions League. 

I morgon är det alltså äntligen dags för den efterlängtade Champions League-finalen i Kiev. Real Madrid har chansen att återigen bli historiska om man lyckas vinna finalen och därmed behålla Champions league-pokalen – för tredje året i rad! Inför årets största evenemang har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Real Madrid t-shirt från vår supportershop. 

 

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Real Madrid t-shirt behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

 

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green 15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 • Unibet  14X pengarna på en Liverpool vinst. CASH utan omsättningskrav

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Real Madrid t-shirt från oss (värde 349kr).  Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen