fbpx
Connect with us

Alla Speltips

VM 2018: Speltips inför Sverige mot Danmark

Publicerad

on

Nu börjar uppladdningen! Sverige möter ett starkt Danmark på Friends Arena i Solna under lördagen för att starta resan mot Ryssland. Inför träningsmatchen har vi på Sportpanelen hittat ett väldigt fint spelvärde till matchen – samtidigt som du kan få en exklusiv Sverige t-shirt.

Vi finner ett väldigt bra värde i att båda lagen kommer att göra mål under matchen – till 1.98 gånger pengarna på Unibet. Sverige har gått relativt trögt i matcherna inför VM – likaså Danmark. För att känna att anfallsspelet och harmonin redan finns där är det viktigt för båda lagen att försöka skapa chanser. Vi tror att Janne Andersson kommer att försöka fokusera på anfallsspelet under matchen mot Danmark, då Sverige kommer att möta Sydkorea i den första gruppspelsmatchen i VM – men match Sverige måste vinna.

RYGGA SPELET HÄR

Likaså Danmark. I deras första match i VM möter laget ett Peru som också måste besegras, för att inte behöva spela en avgörande match mot Frankrike i den sista gruppspelsmatchen. Vi tror alltså på att de båda lagen kommer att försöka fokusera på anfallsspelet till träningsmatchen på lördag – något som bäddar för att båda lagen kommer att göra minst varsitt mål. Spelet ger 1.98 via Unibet och vi ser det som ett ypperligt tillfälle att nästan dubbla din insats. 

Här kan du ta del av vårt spel inför Sverige – Danmark:

Se även till att få Sveriges inofficiella supportertröja till VM-festen. Det enda du behöver göra är 3 enkla steg nedan för att få en tröja utan extra kostnad!

 

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 200kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 200kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer sjäkvklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna spelet för att få tröjan.

Endast länkarna i denna artikel gäller

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 200 kr och du måste lägga valfritt spel för 200 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirts kvar.
  • Vill du ha fler t-shirts, så måste du göra samma procedur, öppna ett nytt konto via ett annat spelbolag enligt länkarna ovan och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen