fbpx
Connect with us

VM 2018: Allt om sista uppladdningen inför VM mot Peru

Publicerad

on

Lördag klockan 19:15 sparkar Sverige – Peru igång på Nya Ullevi i Göteborg. Matchen blir den sista matchträningen som dessa nationer har innan de kliver in i VM-gruppspelet. Inför kvällens match har ni även möjlighet att få en exklusiv svensk t-shirt inför sommarens fotbollsfest.

Peru möter Sverige av anledningen att känna på nordiskt motstånd, inför deras match mot Danmark. Sverige hoppas att matchen kan ge de en smak om hur det är att möta ett latin-amerikanskt lag med vana av att spela på höga altituder, inte helt olikt Sveriges kanske största konkurrent – Mexico.

Läget i Sverige inför matchen

Sverige går in i matchen med en nästintill hel trupp där endast John Guidetti, med en skadad fot, och en tillfrisknande Filip Helander (förkylning) är osäkra. Förbundskapten Janne Andersson luftade i den senaste matchen mot Danmark en trupp bestående av både tänkta startspelare, tänkta avbytare och spelare som ligger på gränsen till startelvan, där en del stärkte sina aktier. Matchen slutade 0-0 och bemöttes av burop av den svenska publiken.

Inför kvällens match kommer vi att få se det på pappret kanske starkast möjligast elva från Janne Andersson, då han presenterade de elva som startar under gårdagens presskonferens.

Startelvan mot Peru:

Olsen – Lustig, Nilsson Lindelöf, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen

Läget i Peru inför matchen

Peru har haft en strålande uppladdning denna vår där de i träningsmatcherna besegrat i successiv ordning: Kroatien, Island, Skottland och Saudiarabien. Alla lag besegrades med minst 2(!) måls marginal. Peru fick i de 2 senaste matcherna glädjas åt att få använda sig av nationens legend och målskytt, Paolo Guerrero, som varit dopingavstängd på grund av att testat positivt för kokain. Domen har blivit tillfälligt hävd av Fifa för VM i Ryssland.

Tänkbar startelva:

Pedro Gallese,  Anderson Santamaría, Miguel Trauco, Christian Ramos, Luis Advíncula, Christian Cueva, Renato Tapia, Yoshimar Yotún, André Carrillo, Édison Flores, Paolo Guerrero

Inför matchen har ni även möjlighet att ta del av ett fantastisk erbjudande från oss på Sportpanelen, där ni har möjlighet att få en exklusiv Sverige t-shirt inför sommarens VM.

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilbet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Bet365
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer sjäkvklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna spelet för att få tröjan.

Endast länkarna i denna artikel gäller

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirts kvar.
  • Vill du ha fler t-shirts, så måste du göra samma procedur, öppna ett nytt konto via ett annat spelbolag enligt länkarna ovan och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen