fbpx
Connect with us

VM 2018

VM 2018: Allt inför Danmark mot Peru

Publicerad

on

Danmark och Peru gör ikväll sitt inträde i Fotbolls VM 2018. Nationerna drabbar samman i en oerhört betydelsefull öppningsmatch där båda lag är varandras största konkurrenter.  Trots att Peru är högre seedat ser Danmark sig själva som favoriter mot en oerfaren VM-nation. Detta efter att ha besegrat Mexiko med 2-0. Inför matchen har ni även möjlighet att få en exklusiv dansk supportertröja! 

Grupp C betraktas i vårat grannland som en drömgrupp då man ser sig som klara favoriter att ta hem 2:a platsen i gruppen efter dominanten Frankrike. Peru är ett oerfaret landslag som inte kunde besegra Sverige, och Australien hade ett svårt VM-kval och har nyligen bytt förbundskapten. En seger för Danmark (2.43) vore oerhört viktig för vårat grannland. Coolbet.com ger ett oavgjort resultat oddset 3.10 medan en peruansk seger ger 3.35 gånger pengarna.

Danmark

Danmark går nu in i sitt första mästerskap sedan 2012 och gör detta utan tidigare profiler som Morten Olsen, Daniel Agger och Nicklas Bendtner. Laget mönstrar dock ett balanserat landslag med storstjärnan Christian Eriksen som utgångspunkt.  Alla spelare utom 3 spelar fotboll i europeiska ligor på olika nivåer. Kasper Schmeichel, Yussuf Paulsen och Thomas Delaney är alla bärande spelare i världens 3 största ligor.

Danmark spelar en passningsorienterad fotboll med mycket bollinnehav där man är aggressiva i defensiven och direkta och snabba i sitt offensiva spel. I sina 3 senaste matcher har man spelat oavgjorda 0-0 matcher mot Chile och Sverige och i lördags lyckades de besegra Mexiko med 2-0.

Trolig startelva (4-3-3):

Målvakt
Kasper Schmeichel

Backar
Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen

Mittfältare
Lasse Schöne, Christian Eriksen, Thomas Delaney

Anfallare
Yussuf Poulsen , Nicolai Jørgensen, Pione Sisto

Peru

Peru tog sig överraskande till VM före rivalen Chile och kvalade in genom att besegra Nya Zeeland i playoff. Laget har haft en framgångsrik vår mot Kroatien, Island, Skottland och Saudiarabien som alla besegrats med minst 2 mål. I lördags spelade nationen oavgjort med Sverige där man satsade på snabba och direkta anfall inte sällan via kanterna. Laget är i synnerhet farligt när det kommer till kontringar.

Peru mönstrar ett lag med 2 tidigare storspelare i form av Paolo Guerrero och Jefferson Farfan. Båda spelare har sedan flera år tillbaka lämnat de stora ligorna. Farfan spelar nu i den ryska storklubben Lokomotiv Moskva medan Guerrero och de flesta av truppens övriga spelare håller till i Syd och Nordamerika. Renatio Tapia och Andre Carillo är de andra spelarna förutom Farfan som spelar i Europa.

Trolig startelva (4-2-3-2):

Målvakt:
Pedro Gallese

Backar:
Luis Advincula, Christian Ramos, Alberto Rodriguez, Miguel Trauco

Mittfältare:
Yoshimar Yotun, Renatio Tapia, Christian Cueva, Jefferson Farfan, André Carrillo

Anfallare:
Paolo Guerrero

Inför mötet har ni även chansen att få en exklusiv dansk supportertröja från vår VM-webshop. Det enda ni behöver göra för att ta del av kanonerbjudandet är tre enkla steg nedan:

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-06-01 och under hela fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för minst 100 kr.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
  • Coolbets generella villkor och regler gäller.

 

Managed By Sportpanelen