fbpx
Connect with us

VM 2018: Allt inför Danmark mot Peru

Publicerad

on

Danmark och Peru gör ikväll sitt inträde i Fotbolls VM 2018. Nationerna drabbar samman i en oerhört betydelsefull öppningsmatch där båda lag är varandras största konkurrenter.  Trots att Peru är högre seedat ser Danmark sig själva som favoriter mot en oerfaren VM-nation. Detta efter att ha besegrat Mexiko med 2-0. Inför matchen har ni även möjlighet att få en exklusiv dansk supportertröja! 

Grupp C betraktas i vårat grannland som en drömgrupp då man ser sig som klara favoriter att ta hem 2:a platsen i gruppen efter dominanten Frankrike. Peru är ett oerfaret landslag som inte kunde besegra Sverige, och Australien hade ett svårt VM-kval och har nyligen bytt förbundskapten. En seger för Danmark (2.43) vore oerhört viktig för vårat grannland. Coolbet.com ger ett oavgjort resultat oddset 3.10 medan en peruansk seger ger 3.35 gånger pengarna.

Danmark

Danmark går nu in i sitt första mästerskap sedan 2012 och gör detta utan tidigare profiler som Morten Olsen, Daniel Agger och Nicklas Bendtner. Laget mönstrar dock ett balanserat landslag med storstjärnan Christian Eriksen som utgångspunkt.  Alla spelare utom 3 spelar fotboll i europeiska ligor på olika nivåer. Kasper Schmeichel, Yussuf Paulsen och Thomas Delaney är alla bärande spelare i världens 3 största ligor.

Danmark spelar en passningsorienterad fotboll med mycket bollinnehav där man är aggressiva i defensiven och direkta och snabba i sitt offensiva spel. I sina 3 senaste matcher har man spelat oavgjorda 0-0 matcher mot Chile och Sverige och i lördags lyckades de besegra Mexiko med 2-0.

Trolig startelva (4-3-3):

Målvakt
Kasper Schmeichel

Backar
Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen

Mittfältare
Lasse Schöne, Christian Eriksen, Thomas Delaney

Anfallare
Yussuf Poulsen , Nicolai Jørgensen, Pione Sisto

Peru

Peru tog sig överraskande till VM före rivalen Chile och kvalade in genom att besegra Nya Zeeland i playoff. Laget har haft en framgångsrik vår mot Kroatien, Island, Skottland och Saudiarabien som alla besegrats med minst 2 mål. I lördags spelade nationen oavgjort med Sverige där man satsade på snabba och direkta anfall inte sällan via kanterna. Laget är i synnerhet farligt när det kommer till kontringar.

Peru mönstrar ett lag med 2 tidigare storspelare i form av Paolo Guerrero och Jefferson Farfan. Båda spelare har sedan flera år tillbaka lämnat de stora ligorna. Farfan spelar nu i den ryska storklubben Lokomotiv Moskva medan Guerrero och de flesta av truppens övriga spelare håller till i Syd och Nordamerika. Renatio Tapia och Andre Carillo är de andra spelarna förutom Farfan som spelar i Europa.

Trolig startelva (4-2-3-2):

Målvakt:
Pedro Gallese

Backar:
Luis Advincula, Christian Ramos, Alberto Rodriguez, Miguel Trauco

Mittfältare:
Yoshimar Yotun, Renatio Tapia, Christian Cueva, Jefferson Farfan, André Carrillo

Anfallare:
Paolo Guerrero

Inför mötet har ni även chansen att få en exklusiv dansk supportertröja från vår VM-webshop. Det enda ni behöver göra för att ta del av kanonerbjudandet är tre enkla steg nedan:

  • Skapa ett nytt konto på ett av bolagen nedan.
  • Sätt in minst 100kr och spela för dessa på valfritt spel.
  • Fyll i formuläret nedan.

    – Skapa ett nytt konto hos Mobilbet – sätt in 200kr få 800kr att spela för
    – Skapa ett nytt konto hos Unibet – upp till 500% välkomstbonus
    – Skapa ett nytt konto hos Betfair – 100% bonus upp till 1000kr
    – Skapa ett nytt konto hos Coolbet – 100% bonus upp till 1000kr
    – Skapa ett nytt konto hos Bet365 – 100% välkomstbonus
    – Skapa ett nytt konto hos Betser – få 10 euro gratis vid ditt första spel
  • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

Regler och villkor för kampanjen:

    • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-06-01 och under hela fotbolls-VM 2018.
    • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för minst 100 kr.
    • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
    • Du måste vara minst 18 år för att delta.
    • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
    • Coolbets generella villkor och regler gäller.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen