fbpx
Connect with us

VM 2018: Visar guldfavoriterna Brasilien sin klass mot Schweiz?

Publicerad

on

Brasilien står som favoriter till att spela hem sitt sjätte VM-guld hos, nästan, samtliga spelbolag. På förhand ser man oerhört starka ut – men nu är läget skarpt och det gäller att kunna hantera pressen. Som vi ser det kan Brasilien mycket väl gå hela vägen – och än mer troligt är att de vinner mot Schweiz.

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Brasilien vinner över Schweiz till oddset 26.00! Klicka här för att läsa mer om det eller gå direkt till kampanj genom att trycka på knappen under.

Gå till kampanj

I överlägsen stil tog sig Brasilien till VM genom att vinna den Sydamerikanska kvalgruppen. Endast en förlust på 18 matcher och 41-11 i målskillnad gjorde att man vann gruppen hela 10 poäng före tvåan Uruguay.

Förbundskapten Tite ser ut att ha fått ihop riktigt fin struktur och en kontinuitet i både spel och spelarval som borgar för fortsatt framgång. Ser man dessutom till den kvalitativa bredd som finns i truppen är det inte underligt att de står som främsta favoriter hos de flesta inför detta mästerskap.

Sortin ur hemma-VM:et för fyra år sedan då man havererade fullständigt och föll med otroliga 7-1 i semifinalen mot Tyskland är ett sår som kommer ta lång tid att läka. Ett guld i Ryssland 2018 skulle förstås skynda på den processen.

Tryggheten i grundspelet ser ut att vara så solid som den kan bli. Nu gäller att man också ska klara att hantera pressen som vilar på spelarnas axlar. Förmodligen är den inte riktigt lika betungande som när man förväntades bärga guldet på hemmaplan.

Ovan två faktorer ser ut att tala till Brasiliens fördel jämfört med för fyra år sedan. En ytterligare – och inte obetydlig – faktor är den att laget också ser starkare ut på pappret. Målvaktsuppsättningen med både Allison och Ederson och anfallsuppsättningen med spetsforwards som Gabriel Jesus och Roberto Firmino är klasser bättre än den senaste VM-truppens diton. Dessutom ser Neymar ut att vara precis i det skedet av sin karriär då han kan komma att bli VM:s stora kung.

Dessa tröjor ovan kan ni köpa via vår supportershop eller genom att delta i vår kampanj som ni hittar genom att klicka här

I premiärmatchen väntar nu alltså Vladimir Petkovics Schweiz som tog sig till VM via playoff mot Nordirland. Av gruppspelets tio matcher vann man nio men slutade ändå bara tvåa efter Portugal – men på samma poäng.

Petkovic är nu inne på sitt fjärde år som förbundskapten vilket har gett att Schweiz – precis som Brasilien – har en kontinuitet i sitt spelsätt och därtill en sammansvetsad trupp där hela 16 spelare har varit med i EM eller VM tidigare.

I premiärmatchen mot Brasilien lär man utgå från sin grunduppställning 4-2-3-1 och försvarsspel där man ligger tätt i rygg på Neymar & company som helst inte ska få komma rättvända. I omställningsspelet har man snabbhet, teknik och löpstyrka hos bland andra Xherdan Shaqiri och Steven Zuber, vilket kan komma att vara ett hot.

Det är dock svårt att hitta den där spetsen i schweiziska laget som lär krävas för att kunna störa guldfavoriterna Brasilien. Shaqiri har förstås en potential, en högstanivå som är väldigt hög men nu börjar det bli längesen han befann sig däruppe. Samtidigt är också den stora frågan vem som ska göra målen då den tänkte målskytten Haris Seferovic har en ganska svag säsong i Benfica bakom sig.

Det är mycket som talar för att Brasilien kan gå hela vägen i den här turneringen och det är än mer som talar för att man kommer vinna i den första matchen mot Schweiz. Vi känner oss väldigt säkra på att favoriterna kommer att hålla och just nu erbjuds nya spelare hos Betfair 26.00 gånger pengarna på att Brasilien vinner premiärmatchen.

Speltips: Brasilien vinner mot Schweiz till oddset 26.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Brasilien vinner över Schweiz till oddset 26.00!

Gå till kampanj

Brasilien – Schweiz, matchstart 20.00 på söndag.

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv Brasilien-tröja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilebet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Betfair
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen