fbpx
Connect with us

Speltips: Colombia vinner och James Rodriguez stjäl rubrikerna

Publicerad

on

SPELTIPS. Imorgon ger sig Colombia in i kampen om den åtråvärda VM-pokalen då de ställs mot Japan. Just Colombia och Japan mötte varandra i gruppspelet under VM i Brasilien 2014, då Colombia drog det längre strået.

Den 24:e juni 2014 möttes Japan och Colombia i den sista gruppspelsomgången i Brasiliens VM. Matchen slutade 4-1 till Colombia samtidigt som Grekland förlorade mot Elfenbenskusten, vilket ledde till att Colombia slutade som segrare av gruppen.

Tidigare möten mellan Colombia – Japan:

2003 – Japan 0:1 Colombia

2007 – Japan 0:0 Colombia

2014 – Japan 1:4 Colombia

Colombia vinner igen

Vad vore betting utan vidskepelse? Undertecknad har lärt sig att traditionens kraft är stark när det gäller fotboll och tror att Colombia – som inte har förlorat mot Japan under de tre möten de haft – förlänger sin segersvit via en seger i sin VM-premiär.

Odds på att Colombia vinner mot Japan:

Bet365 – 1.75

Unibet – 1.75

Betfair – 1.72

Bortsett från vidskepelsen är Colombia det klart starkare laget med flera skickliga och rutinerade spelare än Japan har. Välkända spelare som Juan Cuadrado (Juventus), Yerry Mina (Barcelona), James Rodriguez (Bayern Munchen), Radamel Falcao (Monaco), Davíson Sanchez (Tottenham) och David Ospina (Arsenal) dryper av erfarenhet av fotboll på den allra högsta nivån.

Trots att även Japan har en hel del rutinerade spelare i sin trupp kan de inte väga sig upp mot Colombias tunga fotbollstradition. Förutom en större fotbollstradition, har Colombia även en bredare skicklighet bland sina övriga spelare, bortsett från stjärnorna, än Japan, vilket i längden gör Colombia till ett starkare lag.

Japans rutinerade spelare:

Eiji Kawashima (35-årig målvakt i Metz)
Yutu Nagatomo (31-årig vänsterback i Galatasaray, tidigare i Inter)
Maya Yoshida (25 matcher för Southampton i år)
Hiroki Sakai (Startade 8 matcher i EL och 28 i Ligue 1 för Marseille
Makoto Hasebe (23 matcher från start för Frankfurt i Bundesliga)
Keisuke Honda (En tidigare framgångsrik sejour i AC Milan)
Shinji Kagawa (Lång erfarenhet från Borussia Dortmund)
Takashi Inui (31 matcher från start för Eibar)
Shinji Okazaki (Premier League-mästare med Leicester)

James-effekten

Colombias allra största fixstjärna – James Rodriguez – har ryktas känt av en skada han drog på sig med Bayern Munchen under slutet av säsongen. Förbundskaptenen José Pekerman har försökt lugna ner pöbeln genom att försöka ta udden av dramatiken:

– Jag skyddar spelare som James. Jag säger: håll dig lugn, träna inte, ta hand om dig. Det viktiga är att han är spelklar till den första matchen, sa förbundskaptenen José Pekerman under en tidigare presskonferens.

Lyssnar man till Pekermans ord så råder det inga tvivel kring att James kommer komma i god form till matchen mot Japan. Om han gör det, råder det heller inget tvivel kring att han kommer vilja ta ett tydligt kommando och leda sitt landslag mot framgång.

I den sista gruppspelsmatchen under VM 2014 satte James den absoluta spiken i kistan då han bokstavligen snurrade upp det japanska försvaret innan han avslutade med ett drömmål.

VM 2014 var scenen där James slog igenom på allvar inför ögonen på hela världen genom att bjuda på ett par riktigt läckra aktioner och mål, vilket ledde till att självaste Real Madrid fattade tycke om spelaren och värvade honom från Monaco för ungefär 800 miljoner. James är säkerligen sugen på att bevisa att han fortfarande är minst lika bra som för fyra år sedan, och finns det en bättre möjlighet än att göra det mot Japan igen?

Om James kommer med i startelvan finns det absolut ingen anledning att inte lägga en slant på att han kommer att göra mål.

Odds på att James gör mål under matchen:

Bet365 – 2.87

Unibet – 3.20

Betfair – 3.10

Coolbet – 3.30

Odds på att James gör matchens första mål:

Bet365 – 6.00

Unibet – 5.75

Betfair – 5.50

Coolbet – 7.00

 

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv VM-tröja!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • Skapa ett konto hos Mobilebet
 • Skapa ett konto hos Unibet
 • Skapa ett konto hos Betfair
 • Skapa ett konto hos Coolbet
 • Skapa ett konto hos Betser
 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen