fbpx
Connect with us

VM 2018

VM 2018: Sverige inleder med en fantastisk seger!

Publicerad

on

Fossilerna är borta och det "nya Sverige är redan klart för VM enligt många

Klockan 14.00 sparkade Gul & Blå igång sitt VM-äventyr i Nizhny Novgorod Stadium mot Sydkorea.

Janne Andersson startade med just den elvan som läckte ut igår eftermiddag. Utdelningen blev maximal och Sverige plockade in tre poäng som blir livsviktiga för ett fortsatt VM-äventyr efter 1-0 vinst i premiärmatchen.

Sverige var det bättre laget matchen igenom, och i den andra halvlek fick man med sig en straff som Andreas Granqvist satte enkelt i mål.

Kommande motstånd

I nästa omgång väntar Tyskland – som överraskande föll mot Mexiko i den första omgången – för Sveriges del innan gruppspelssäcken knyts ihop mot just Mexiko.

Skadeskjutet Tyskland

Som tidigare nämnt åkte Tyskland på en överraskande förlust mot Mexiko i den första omgången, vilket i värsta fall skulle kunna leda till att Sverige får betala notan för Mexikos fest.

Ett skadeskjutet Tyskland har all press i världen på sig som regerande världsmästare att plocka tre värdefulla poäng mot Sverige efter debaclet mot Mexiko, medan ett oavgjort resultat skulle passa Sverige väldigt gott.

Vad som däremot talar för Sveriges fördel är att ett skadeskjutet Tyskland likväl skulle kunna falla ihop totalt, medan ett flygande Sverige med moralen på topp faktiskt har en konkret chans att gå vidare ur gruppspelet.

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående välkomstkampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

Endast länkarna i denna artikel gäller

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirts kvar.
  • Vill du ha fler t-shirts, så måste du göra samma procedur, öppna ett nytt konto via ett annat spelbolag enligt länkarna ovan och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen