fbpx
Connect with us

Sverige – Sydkorea – med sinnesnärvaron på plats vinner vi!

Publicerad

on

Nu är det slutscoutat och slutspionerat och allt ska äntligen avgöras inför öppen ridå. Inför hela världen äntrar Janne Anderssons mannar den stora scenen och mer än någonting annat gäller det att älska den utmaningen. För sannolikt är det inte det laget som scoutat bäst som kommer att vinna – utan de med rätt anspänning och sinnesnärvaro.

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Sverige vinner över Sydkorea till oddset 10.00! Klicka här för att läsa mer om det eller gå direkt till kampanj genom att trycka på knappen under.

Gå till kampanj

Sverige har ingen bra statistik när det kommer till mästerskapspremiärer. Sannolikt har det mycket att göra med förmågan att ta sig an de här första matcherna med rätt mental anspänning.

Mexiko visade hur ett lag som lyckats med detta kan se ut i en premiärmatch. Ingen rädsla att misslyckas – bara positiv energi och fullständig sinnesnärvaro.

Rädsla kan de dock mycket väl ha satt i Sverige och Sydkorea. Åtminstone innebär Mexikos vinst mot storfavoriten Tyskland att de båda, mer eller mindre, måste vinna den här matchen.

Men som sagt gäller det att ha fokus på rätt saker. Hur det går i de andra matcher går inte att påverka. För Sveriges del gäller det att agera istället för att reagera och på så vis bli passiva. Janne Andersson brukar prata om individernas ansvar för hur en match artar sig. Att alla måste ta sitt ansvar att, till det yttersta, påverka slutresultatet.

Det svenska försvarsspelet vet vi var vi har. För att vinna den här matchen blir initiativförmågan i det offensiva spelet helt avgörande. Emil Forsberg måste visa att han är den toppklasspelare som han kan vara och att han vill och kan spela en avgörande roll. Men är han av rätt karaktär för att bära Sverige genom ett mästerskap?

Det återstår att se och återigen är det där – om han kan ta steget och leverera även på den här världsscenen – väldigt mycket en mental fråga. Sverige är beroende av att han har det i sig.

Motståndaren Sydkorea är, som det sagt många gånger förr, svåranalyserade och svårbedömda. Fakta är dock att de slutade sju poäng efter Iran i kvalgruppen till VM och med den svaga målskillnaden 11-10. Den statistiken talar inte för att de kommer vara någon omöjlig motståndare.

Sverige är favoriter i den här matchen enligt oddssättarna och det går inte att se det på något annat vis. Lyckas Janne och kapten Granen och de övriga ledartyperna skapa och sprida rätt atmosfär i gruppen så ska de klara detta. Vi tror att Sverige vinner och genom Betfair välkomsterbjudande får vi fina 10.00 gånger pengarna på det här spelet.

Speltips: Sverige vinner till oddset 10.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Sverige vinner över Sydkorea till oddset 10.00! Klicka här för att läsa mer om det eller gå direkt till kampanj genom att trycka på knappen under.

Gå till kampanj

Sverige – Sydkorea, matchstart 14.00

Det enda ni behöver göra för att ta del av den grymma kampanjen och även få en Sverige t-shirt är att följa de tre enkla stegen nedan:

  • Skapa ett nytt konto på Betfair med kampanjkoden ZFBMCM
  • Gör en insättning på minst 100kr och spela för summan.
  • Fyll i formuläret nedan för att få din tröja.

Till erbjudande

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen