fbpx
Connect with us

Sverige – Sydkorea – med sinnesnärvaron på plats vinner vi!

Publicerad

on

Nu är det slutscoutat och slutspionerat och allt ska äntligen avgöras inför öppen ridå. Inför hela världen äntrar Janne Anderssons mannar den stora scenen och mer än någonting annat gäller det att älska den utmaningen. För sannolikt är det inte det laget som scoutat bäst som kommer att vinna – utan de med rätt anspänning och sinnesnärvaro.

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Sverige vinner över Sydkorea till oddset 10.00! Klicka här för att läsa mer om det eller gå direkt till kampanj genom att trycka på knappen under.

Gå till kampanj

Sverige har ingen bra statistik när det kommer till mästerskapspremiärer. Sannolikt har det mycket att göra med förmågan att ta sig an de här första matcherna med rätt mental anspänning.

Mexiko visade hur ett lag som lyckats med detta kan se ut i en premiärmatch. Ingen rädsla att misslyckas – bara positiv energi och fullständig sinnesnärvaro.

Rädsla kan de dock mycket väl ha satt i Sverige och Sydkorea. Åtminstone innebär Mexikos vinst mot storfavoriten Tyskland att de båda, mer eller mindre, måste vinna den här matchen.

Men som sagt gäller det att ha fokus på rätt saker. Hur det går i de andra matcher går inte att påverka. För Sveriges del gäller det att agera istället för att reagera och på så vis bli passiva. Janne Andersson brukar prata om individernas ansvar för hur en match artar sig. Att alla måste ta sitt ansvar att, till det yttersta, påverka slutresultatet.

Det svenska försvarsspelet vet vi var vi har. För att vinna den här matchen blir initiativförmågan i det offensiva spelet helt avgörande. Emil Forsberg måste visa att han är den toppklasspelare som han kan vara och att han vill och kan spela en avgörande roll. Men är han av rätt karaktär för att bära Sverige genom ett mästerskap?

Det återstår att se och återigen är det där – om han kan ta steget och leverera även på den här världsscenen – väldigt mycket en mental fråga. Sverige är beroende av att han har det i sig.

Motståndaren Sydkorea är, som det sagt många gånger förr, svåranalyserade och svårbedömda. Fakta är dock att de slutade sju poäng efter Iran i kvalgruppen till VM och med den svaga målskillnaden 11-10. Den statistiken talar inte för att de kommer vara någon omöjlig motståndare.

Sverige är favoriter i den här matchen enligt oddssättarna och det går inte att se det på något annat vis. Lyckas Janne och kapten Granen och de övriga ledartyperna skapa och sprida rätt atmosfär i gruppen så ska de klara detta. Vi tror att Sverige vinner och genom Betfair välkomsterbjudande får vi fina 10.00 gånger pengarna på det här spelet.

Speltips: Sverige vinner till oddset 10.00 hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs grymma välkomsterbjudande – Sverige vinner över Sydkorea till oddset 10.00! Klicka här för att läsa mer om det eller gå direkt till kampanj genom att trycka på knappen under.

Gå till kampanj

Sverige – Sydkorea, matchstart 14.00

Det enda ni behöver göra för att ta del av den grymma kampanjen och även få en Sverige t-shirt är att följa de tre enkla stegen nedan:

Till erbjudande

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Managed By Sportpanelen