fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips: Egypten klarar minst oavgjort mot Ryssland

Publicerad

on

Egypten föll tungt i slutminuterna i premiären medan allt gick Rysslands väg i VM:s öppningsmatch. Det borde tala för värdnationen i det här mötet – men vi är inte så säkra på den saken. Vi tror starkt på att Egypten – förmodligen med Salah – kommer att klara minst oavgjort i den här matchen till fina 1.76 gånger pengarna.  

Det faktum att det var klasskillnad på de båda lagens motstånd i deras respektive premiärmatcher gör styrkeförhållandena mellan Ryssland och Egypten något svårbedömda. Baserat på hemmanationens möte med ett otroligt blekt Saudiarabien och Egyptens dito med stjärnspäckade Uruguay, är det svårt att dra några självklara slutsatser.

Vår förhandsanalys av grupp A kan du läsa här

Bortsett från skadan som Alan Dzagojev ådrog sig gick allt Rysslands väg i deras första match. De vann med 5-0 men de gjorde också mål på, i princip, allting de skapade samtidigt som de mötte VM:s klart sämsta lag så här långt. Frågan är nu hur bra Ryssland är egentligen – mot ett riktigt motstånd.

Det kommer vi bli varse nu när de ställs mot ett Egypten som, trots förlusten, svarade för en gedigen insats i premiären. På ett förtjänstfullt sätt stängde man ner Uruguays offensiv genom att vara fysisk starka och välorganiserade – inte minst i mittförsvaret samt det defensiva centrala mittfältet.

Beställ Egypten tröjan från vår supportershop genom att klicka på denna länk

Även Egypten fick dock en viktig spelare skadad då Tarek Hamed – som hade gjort en väldigt fin insats på just detta centrala mittfält – tvingades utgå skadad i andra halvlek. Det återstår att se om han är aktuell för spel igen redan mot Ryssland.

Annars är det förståeligt nog en annan skadad (eller numera frisk) spelare som allting handlar om i Egypten. Enligt rapporterna inför VM hette det att Mohammed Salah skulle vara spelklar till den andra matchen – men inte den första. Därför var det en överraskning då man, tätt inpå, gick ut med att han var spelklar till premiären. Troligtvis var det mer ett sätt skrämma Uruguay och sannolikt var han egentligen aldrig aktuell att hoppa in i den matchen.

Men nu väntar alltså en måstematch mot värdnationen och då tror jag man är beredda att chansa lite mer. Vi vet ju förstås inte exakt hur illa det är med Salahs axel – men kan han, åtminstone, springa obehindrat så lär han nog spela i den här matchen.

Det är, som sagt, svårt att väga de här båda lagens insatser i premiären mot varandra. Vår känsla är att det kommer bli en väldigt jämn match men med viss fördel Egypten som – faktiskt – imponerade mer på oss än vad Ryssland gjorde. Därför har vi hittat ett fint spelvärde i att Egypten vinner eller att det blir oavgjort till 1.76 gånger pengarna.

Speltips: Egypten vinner eller oavgjort till oddset 1.76 hos Unibet

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande – du får 500% bonus upp till 500 kr eller 200% bonus upp till 1000 kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Rysslands senaste startelva:

Akinfejev

Fernandes, Kutepov, Ignasjevitj, Zjirkov

Gazinskij, Zobnin, Dzagojev, Samedov, Golovin

Smolov

Egyptens senaste startelva:

El-shenawy

Fathy, Gabr, Hegazy, Abdelshafy

Elneny, Hamed

Warda, Elsaid, Treziguet

Mohsen

Speltips: Egypten vinner eller oavgjort till oddset 1.76 hos Unibet

Ryssland – Egypten, matchstart 20.00 på tisdag.

Tillbaka till Sportpanelens fullmatade VM-sida

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
  • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.
  • Spelbolagens villkor gäller.

Managed By Sportpanelen