FotbollKampanjer

Superkampanj inför Sverige mot Österrike – 100x pengarna och en exklusiv tröja

Succén från sommarens fotbolls VM fortsätter

På torsdag gästar det svenska fotbollslandslaget Österrike för att spela en träningslandskamp inför måndagens premiär i Nations League mot Turkiet. Nu har alla våra läsare chansen att öka spänningen ytterligare. Eller vad sägs om 100 gånger pengarna på en svensk seger PLUS en exklusiv svensk supportertröja på köpet? Se till att ta chansen att vara med du också!

Det enda du behöver göra för att kvalificera dig till fantastiska erbjudandet är att registrera ett nytt konto på Betfair HÄR eller via länkarna nedan. Sätt in minst 100 kronor och spela för dessa – för att sedan fylla i formuläret för att få din tröja hemskickad. Hur enkelt som helst!

Sverige Betfair 100x

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

Till erbjudande


Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via info@sportpanelen.se

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och Villkor

  • Erbjudandet gäller fram till matchstart 
  • Betfair villkor och regler gäller för kampanjen.
  • Sportpanelen promotar enbart dessa kampanjer, alla frågor tas med Betfair
  • Vi kontrollerar att ni följt alla villkor och gjort en lyckad registrering samt gjort en insättning innan Sverige tröjan skickas ut.
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *