fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Rykten fortsätter om Hazard! Fick Bale, Zidane sparkad?

Publicerad

on

Bale såg till att sparka Zidane?

Bildresultat för gareth bale

Var det Gareth Bale som fick tränaren Zinedine Zidane sparkad? Enligt El Pais kan det vara vad som hänt.

Real Madrid vann Champions League-finalen i våras genom att besegra Liverpool med 3-1. Det efter att en viss Gareth Bale kom in från bänken och avgjorde matchen med två mål. Just det kan ha varit anledningen till varför Zidane fick sparken. Enligt den trovärdiga tidningen El Pais, ska han ställt ett ultimatum till klubben. Sparka Zidane, eller se Bale försvinna. Vi vet ju hur den historien slutade i alla fall.

Tidigare har han dock varit på väg bort. Gareth Bale och hans klubb Real Madrid har diskuterat framtiden. Enligt Sunday Mirror så ska det i ett första skede diskuteras om walesaren blir kvar i klubben till att börja med. Dessutom är det ju som så att det finns olika teorier om vad som ska hända.

Storstjärnan har tidigare hintat om en flytt, inte minst till Manchester United. Men samtidigt ryktas det om att han ska stanna kvar nu. Det beroende på att Cristiano Ronaldo lämnat klubben. Samtidigt  kan det bero på en el del andra saker också. Till exempel om Neymar kommer att ansluta sig till klubben eller inte. Mycket rykte kring denna spelare just nu.

Belgaren har under en längre tid funnits på spanjorernas önskelista. Efter en trög ligastart vill man nu värva stort i vinter.

Bildresultat för hazard

Under veckan kom ytterligare en flört från Eden Hazard till Real Madrid.

Belgaren sa då att han ville spela i den spanska huvudstadsklubben och att det var en dröm sedan barnsben. Det hela har gjort att Real Madrid nu börjat jobba för att försöka få till en övergång redan i vinter. Den dåliga inledningen på säsongen där man inte lyckats vinna på de fyra senaste matcherna har skapat en mindre kris hos marängerna och nu vill man lösa den genom värvningar.

Enligt flera spanska medier, bland annat radiokanalen Cadena SER, kommer Los Blancos att göra ett försök att hämta in Hazard i vinter. Spelaren har ett kontrakt som går ut sommaren 2020 och Madrid sägs vara villiga att betala drygt 170 miljoner euro för spelarens tjänster.

Det är oklart hur mycket Chelsea kommer att kräva för att släppa superstjärnan, som gjort det väldigt bra efter att Maurizio Sarri tagit över rodret.

Henry inte aktuell för Aston Villa, var på väg till Aston Villa, men “blir inte av”

Bildresultat för henry

Thierry Henry har varit aktuell för flera olika tränarjobb. Men det ser inte ut som om att han kommer hamna i Aston Villa som tidigare sagts.

Att fransmannen Henry ,är en av de främsta spelarna i Arsenals historia är väl inte mycket att ord om. Han gjorde nära 300 matcher och 200 mål för klubben, vilket är ett minst sagt imponerande facit. Något även hans landsman Martial har erkänt förut.

”Jag vet att det är en väldigt bra spelare som är en legend i England. Jag tycker inte att vi har samma egenskaper. Thierry Henry är Thierry Henry. Jag har fortfarande allt att bevisa. Genom att fortsätta jobba hårt kommer jag försöka nå hans nivå men jag är fortfarande långt ifrån” säger Martial till fransk TV, enligt ESPN.

Men nu verkar det alltså inte bli något  tränarjobb med Aston Villa. Klubben, som inför den här säsongen fått problem med att nå sitt mål att ta sig tillbaka till PL är i behov av en ny tränare. Men enligt Sky Sports kommer det här inte att bli Henry. Istället går nu rykte om att Henry ska ta över Monaco.

Ingen Pogba för Juventus !

Bildresultat för pogba

Det var mycket snack om att Paul Pogba skulle kunna vara på väg till Juventus. Något som dock inte verkar bli av.

Statusen för Paul Pogba och Manchester United är inte den bästa. Det har pratats en hel del om att både José Mourinho och Paul Pogba kan komma att lämna under vinteruppehållet. Det är framför allt Juventus som kopplats ihop med Pogba men nu bekräftar man att italienarna inte är intresserade av att köpa tillbaka mittfältaren.

”Vi gillar Pogba väldigt mycket men han är inte vår spelare längre, säger Juventus sportchef Fabio Paraticii en intervju.

Manchester United stjärnans framtid är verkligen allt annat än säker, samtidigt som det pratas om att Barcelona fortfarande vill värva fransmannen. United fortsätter att gå trögt, något som kan skapa en spelarflykt. Inte minst med storstjärnan Pogba, som alltså kanske är på väg att lämna.

Det kan bli redan i januari. Barca-tränaren Valverde säger att han vill visa respekt för andra klubbars spelare, och därför inte vill prata om någon eventuell flytt till Barcelona, även Sky Sports rapporterar detta..

Uppgifter: Barca siktar in sig på Ferland Mendy!

Bildresultat för ferland mendy

Ytterbacken finns på FC Barcelonas önskelista. Detta samtidigt som man behöver hämta in en ny vänsterback till truppen.

Barcelona har för närvarande Jordi Alba som enda riktiga spelare till vänsterbacksplatsen samtidigt som man har planer på att lyfta upp spelare från ungdomsakademin. Man är dock inte helt övertygade av att det räcker och nu har man riktat blickarna mot att köpa in en ny spelare.

Enligt spansk press ska Barcelona ha fäst blicken på Ferland Mendy från Lyon. Ytterbacken har gjort det väldigt bra i Ligue 1 under den senaste tiden och nu ska han vara favoriten till att värvas in till försvarslinjen. Barcelona ska ha varit på plats flera gånger i Frankrike för att följa 23-åringen.

Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att bli värd. Det kommer dock troligen inte bli någon liten prislapp då även Paris Saint-Germain vill ha samma spelare enligt säkra källor.

De Ligt närmar sig Barca !

Bildresultat för De ligt

Försvararen som jagas av flera klubbar i Europa, är högst upp på Barcelonas önskelista. Nu sägs De Ligt ha bestämt sig för att förhandla med spanjorerna.

Barcelona har nu tagit det första stora steget för att få till en värvning av Mathijs de Ligt från Ajax. Försvararen ligger högst upp på Barcas önskelista, efter att man haft problem med försvaret ska nu 19-åringen vara lösningen på en del av problemen i truppen. De Ligt kommer bli mittbackskollega med Gerard Pique en övergång för holländaren ser ut att komma allt närmre.

Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att spelaren ska ha tackat ja till en flytt och man börjar nu förhandla med spelarens klubb om en övergångssumma. Affären sägs komma att kosta drygt 50 miljoner euro, men då De Ligt visat upp en otrolig mognad vid endast 19 års ålder ska Barcelona vara övertygade om att det är rätt beslut.

Manchester City-stjärnan till Real Madrid!

Bildresultat för Sterling

Det verkar som om Raheem Sterling inte kommer närmare något nytt kontrakt med Real Madrid.

Raheem Sterling och Manchester City kommer ingenstans när det kommer till att förhandla om ett nytt kontrakt. Det nuvarande kontraktet sträcker sig säsongen ut och därefter kan spelaren ansluta till vilket lag han vill gratis. Det är brittisk press som kommer med uppgifterna om att spelaren kan vara inne på sin sista säsong på Etihad Stadium.

Anledningen till att de båda parterna inte kommer överens är att spelaren sägs begära en för hög lön, en summa som City inte ska vara intresserade av att betala. 23 åringen kommer därmed allt längre från en ny överenskommelse med Manchester City.

Det ryktas om att Sterling ska vara på väg att gå till Real Madrid. Den spanska storklubben ska vara i behov av en ny stjärna. Och då kommer Raheem Sterlings namn upp på tapeten. Det handlar om att den förre Liverpool-spelaren ska kunna hamna i Real Madrid, och något som kan ske redan i januari, enligt The Express.

// Sportpanelen

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen