fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Daniel Sturridge tar hem priserna för september.

Publicerad

on

Daniel Sturridge är Liverpool’s” Standard Chartered Player of the Month  för september månad.

Anfallaren gjorde fyra framträdanden i september, varav två där han startade.
Sturridge s var med och ledde Liverpool till en spännande 3–2 Champions League seger över Paris Saint-Germain på Anfield innan han gjorde två mål i de kommande matcherna mot Chelsea.

Hans första mål mot Maurizio Sarris Chelsea var förgäves när Liverpool slogs ut ur Carabao Cup, men hans andra kommer att leva länge i minnet: en sen kvittering, som säkrade en Premier League-poäng för Reds.

”Det här är bra för mig. Det var en bra månad för mig själv, jag kände som att jag bidragit till laget, vilket alltid är det viktigaste. Jag känner att vi inte fick alla de resultat vi velat ha, men det var trots det en bra månad , det var inga dåliga lag vi mötte denna månad”

Med sitt ögonblick av briljans mot Chelsea har han sedan tidigare tilldelat både LFC och Premier League priset för månadens mål, det blev ingen överraskning när han valde detta som sin speciella höjdpunkt och bedrift för september månad PL matchen var den viktigaste matchen mot Chelsea.

”Det var en match där vi bara skulle ha en poäng åtminstone, och det kändes som om vi förtjänade det, så det var skönt att kunna bidra och hjälpa laget att få en poäng som jag tycker vi förtjänade.”

-Sturridge fortsätter:

”Att vi kommer från en månad, där vi mött Leicester City, Tottenham, PSG, Southampton och Chelsea gånger två, med fyra segrar, ett kryss och en förlust ger detta ett bevis på styrkan i Liverpool och Jürgen Klopps lag denna säsong”, säger Sturridge.

NR 15 fortsatte:

” Vi har en mycket stark trupp, på varje position från längst bak till längst fram, så länge vi alla fortsätter att driva oss själva i träning och ge chefen möjligheter att välja vilket lag som är nödvändigt beroende på möjligheterna och vilka som är hela, kommer vi fortsätta prestera, det otroligt viktigt för oss, vi ska verkligen ta en tung titel i år.
”Jag tycker att styrkan i hela truppen är vad som kommer att göra det möjligt för oss att lyckas med detta.”

”Nu möter vi Huddersfield borta i lite av en omstart efter landskamps uppehållet, vi är redo att fortsätta jobbet och se till att vi har bra positioner för oss själva i framtiden.

// Av Jonas Sjöland

Källa: Liverpool News
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen