fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Är Lopetegui kvar efter ikväll! Zlatan till Real!

Publicerad

on

Efter en oerhört trög start på säsongen, är tränaren Julen Lopetegui nu väldigt nära sparken!


I början av juni månad stod det klart att Zidane lämnade Real Madrid för att ta ett sabbatsår. Det uppstod en mindre kris i den spanska huvudstadsklubben som inte alls var beredda på fransmannens beslut. Nu blev lösningen med Julen Lopetegui inte riktigt som man väntat sig och en krisstämpel har satts på Real Madrid men framför allt på Julen Lopetegui.

När Real Madrid nu ska ta sig an Viktoria Plzen hemma på Berbaeu i Champions League så finns det bara ett alternativ, och det är att vinna, förhoppningsvis med många mål för den baskiske Madrid-tränaren.
”Vi kommer att kämpa allt vi kan, både ledare och spelare, säger coachen.
Det är många som tror att tränaren får sparken redan ikväll, om det inte slutar med en seger. Men en övertygande seger med att antal bollar extra skulle förstås göra att Lopetegui sitter säkert. Annars kan till exempel förre stjärnan Guti ta över.
Romagnoli till Chelsea?

Spelaren som håller till i AC Milan finns på önskelistan hos Chelsea. Nu kommer engelsmännen försöka få till en övergång.


Chelsea har fått ett uppryckt efter att Maurizio Sarri tog över tränarposten. Man ligger för närvarande på tredje plats med endast två poäng upp till Manchester City och Liverpool och nu sägs man vilja förstärka försvarslinjen ytterligare under transferfönstret i januari månad.

Det är brittisk press som kommer med uppgifter om att Chelsea skickat iväg scouter för att följa den italienska försvararen under de kommande matcherna. 23-åringen spelar även i Italiens landslag och det är oklart hur mycket en affär skulle komma att kosta.
Romagnolis kontrakt med AC Milan sträcker sig till och med sommaren 2022.

En av världens mest framgångsrika friidrottare någonsin sadlar om – och ser ut att bli fotbollsproffs till slut.


Det är många gånger som Usain Bolt har ryktats vara på väg till en proffsklubb men inte riktigt klarat av det.
Nu ska Bolt få chansen att visa upp sig igen för Central Coast Mariners. Frågan är om han kommer att ta den chansen eller inte?

Enligt uppgifter kan Bolt vara på väg mot sitt första kontrakt. Efter att ha fått visa upp sig under de senaste träningsmatcherna för den australienska klubben ska han, enligt Sky Sports, ha fått ett kontraktserbjudande.
Exakt hur det ser ut vet ingen just, men det kan i alla fall komma att göra Bolt väldigt unik. Som en av väldigt få som kombinerat fotbollen och friidrotten på en professionell nivå, samt att byta sport vid den här åldern.

Det har radat upp fiaskoinsatser sen Cristiano Ronaldo lämnade klubben.
Nu vill Real Madrid värva in Zlatan Ibrahimovic som sensationell ersättare.


Zlatan Ibrahimovic har gjort succé i Los Angeles Galaxy och i natt satte han sitt 22:a mål för säsongen när hans klubb bortaslog Minnesota United med 3-1.

Svensken har kopplats ihop med en flytt tillbaka till Europa i vinter och klubbar som Milan och Manchester United har pekats ut som intressenter.

I helgen bemötte 37-åringen uppgifterna.
”Just nu befinner jag mig i en situation där jag måste ha en bra balans mellan jobb och vila. Detta med tanke på att jag har kommit tillbaka efter min skada, med tanke på min ålder och på grund av den vikt jag lägger på träning”, sa han.
Ibrahimovic fortsatte:
”Så det är ingenting jag har tänkt på, eftersom vi fortfarande har två matcher kvar och förhoppningsvis går vi till slutspel. Jag vet inte vad jag ska säga, för jag fokuserar inte på det. Jag har inte tänkt på det.”

Nu kommer sensationella uppgifter från Spanien.
Det är den spanska radiokanalen Cadena Cope som rapporterar att Real Madrid vill värva Zlatan Ibrahimovic och att svensken är klubbens huvudkandidat i januarifönstret. Real Madrid har vunnit tre raka Champions League-titlar men tappade inför den här säsongen både tränaren Zinedine Zidane och den stora stjärna Cristiano Ronaldo.

Huvudstadsklubben har radat upp fiaskoinsatser under säsongsinledningen. Efter nio spelade matcher ligger laget på sjunde plats i tabellen med 14 inspelade poäng.
”Marängerna” har endast tagit en poäng på de fyra senaste matcherna i La Liga och hade inte gjort mål på 481 minuter, när Marcelo gjorde mål mot Levante under lördagen. En historiskt lång måltorka för Real Madrid.
Enligt uppgifter i Spanien börjar klubbledningens tålamod tryta och tränaren Lopetegui uppges, enligt tidningen Marca, få sparken när som helst.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen