fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 1; Vi hittar tre singlar, som kommer bilda en trippel. MFF först ut

Publicerad

on

Spelen denna vecka har än så länge infriat mina förväntningar, åtta spelade singlar, sju har varit rätt eller gett pengar tillbaka på Asien, den åttonde förstörde Barcelona igår. Dessa har också bildat två tripplar till bra odds som gått in.
Nu är det dags för Europa League under torsdagen och tycker mig här funnit tre bra singlar som åter igen bildar en trippel tillsammans.
Varje spel kommer som egna analyser, vi börjar med Sarpsborg – Malmö FF.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Sarpsborg – Malmö FF; spelstopp 20,59.

Malmö FF har hittat formen allt eftersom den här säsongen och ser nu starka ut i stunder när det behövs som mest. Samtidigt är det ett något trött lag som behöver den där extra motivationen för att prestera. Det har inte minst märkts i stormatcherna, som helgens segermatch mot Hammarby i Allsvenskan. Där steppade laget upp ordentligt.
Vidare har MFF tagit en vinst i årets gruppspel efter 2-0 hemma mot turkiska Besiktas. Det gör att gruppens samtliga lag nu står på tre inspelade poäng och MFF därmed har ett väldigt bra läge att ta sig vidare. Således borde motivationen vara på topp inför torsdagens tunga möte i Norge. En seger här och MFF sitter plötsligt i ett förarsäte inför fortsättningen. Rosenberg som vanligt en otrolig viktig kugge i dessa matcher, en motiverad Rosenberg får med sig hela laget till bra matcher.

Sarpsborg 08 är ett på många sätt väldigt starkt fotbollslag, annars är man såklart inte i Europa League, men formen i norska ligan har lämnat en del övrigt att önska.
Innan helgens kryss mot Molde hade laget sju raka förluster i ligaspelet och har därmed tappat ordentligt med fäste i tabellen. Det som talar emot att laget skulle vara svagt och en enkel motståndare är att de trots allt hemmaslog samma Genk som MFF förlorade mot med 2-0 nere i Belgien. 3-1 i förra omgången var en ordentlig knall och ett bevis på hur bra Sarpsborg är.
Det känns som ett starkt 4-4-2-lag som spelar mycket efter sina fysiska förutsättningar och efter det svårspelade konstgräset uppe i norr. Det är en klar fördel. Malmö FF bör vara vana och kommer kunna hota ändå, men har haft vissa defensiva bekymmer under säsongen. Det kan Sarpsborg utnyttja.

Värdeanalys;
En otroligt viktig match för Malmö FF och hela fotbollssverige, viktiga poäng står på spel när det gäller ranking. MFF måste ta sig vidare från gruppen då övriga svenska lag helt misslyckats i Europaspelet. Rosenberg som vanligt kuggen i dessa matcher, loj i allsvenskan men tänder till när det kommer till Europaspel. Malmös försvar är deras stora akilleshäl, man hamnar ofta i underläge och måste jobba sig tillbaka , likaså är deras andra halvlekar ofta de sämsta vid en ledning så det kan gå på ett ut. Matchen i Belgien var naiv och MFF var helt utspelade, matchen mot Besiktas tvärtom. Nu väntar en match mot Sarpsborg som vi inte vet så mycket om mer än statistiken. Asien spelet grunnar sig på just dessa faktorer. Jag tror trots detta att MFF klipper tre poäng ikväll, men sätter på mig mina hängslen i mitt Asien spel.Pengarna tillbaka vid kryss.

Spelförslag;

  • Spel 1:  Malmö FF Asien hcp 0,0 . 2:a
  • Odds: 1,60 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen