fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 2; Tysk dynamik blir spel två av tre i trippeln!

Publicerad

on

Jag tittar vidare på mitt andra spel under torsdagen, detta spel ska ingå i min trippel som jag avslutar med. Först ut var Sarpsborg 08 – Malmö FF. Nu siktar jag in mig på en match från Tyskland också detta i Europa League.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Eintracht Frankfurt – Apollon Limassol; spelstopp 20,59

Frankfurt inledde säsongen något knackigt och det fanns en del som började ifrågasätta nye tränaren Adi Hütter. På senare tid har det däremot lossnat rejält för fjolårets cupvinnare, som har fyra raka segrar i bagaget inför torsdagens möte med Apollon Limassol i Europa League. I fredags körde man över Fortuna Düsseldorf med hela 7-1 efter fem mål av det serbiska anfallslöftet Jovic, som nu har målat i fyra matcher i följd. Tillsammans med Haller bildar han en mycket spännande och ung anfallsduo – och inför mötet med Apollon får man dessutom tillbaka storstjärnan Rebic, som var avstängd senast mot Fortuna Düsseldorf. Att Frankfurt spelade redan i fredags är också ett plus då man har fått gott om vila inför morgondagens Europa League-drabbning.

Frankfurt har sedan tidigare visat att man satsar hårt på EL och efter två spelade omgångar toppar man sin grupp efter imponerande segrar mot stora klubbar som Marseille och Lazio. Värt att notera i övrigt är att den skicklige förstemålvakten Trapp är tillbaka i träning och redo för spel efter att ha klivit av skadad senast mot Düsseldorf. Däremot tränade den ordinarie centrala mittfältaren Torro på egen hand, vilket gör honom till ett osäkert kort i skrivande stund.

Apollon Limassol står efter två spelade omgångar av Europa League på en poäng , en poäng som kom i den förra omgången hemma mot Marseille. Detta efter att Apollon Limassol hämtat upp ett 0-2-underläge till 2-2 under den sista kvarten och inkasserat en fullt rättvis poäng. I ligaspelet har man vunnit fem av fem möjliga matcher så här långt och med en match mindre spelad så placerar man sig för tillfället en poäng bakom serieledande AEL Limassol. I lördags kördes nästjumbon Ermis Aradippou utan några som helst problem över med 5-0. En av målskyttarna blev inte helt oväntat argentinaren Pereyra, som har varit fantastiskt bra i ligaspelet med sex mål på fem matcher, men haft det desto tuffare i Europa League där han ännu är mållös.

Värdeanalys;
Frankfurt har onekligen hittat formen på sistone och landslagsuppehållet bör även ha gjort laget gott då man matchades hårt innan dess. Anfallsduon Haller och Jovic är båda i bra målform och nu spetsas offensiven till ytterligare i och med att Rebic är tillbaka. Hemma mot Apollon Limassol ska det vara klasskillnad.

Spelförslag;

  • Spel 1: 1:a Eintracht Frankfurt Asien hcp -1 
  • Odds: 1,70 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen