fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 3; Hämtas från Spanien, sista matchen i en trippel

Publicerad

on

Kvällens tredje och sista spelförslag hämtar jag från den fantastiska vackra staden Sevilla, där hemmalaget tar emot Akhisar Belediyespor. Detta borde bli en lika säker seger som vi såg Liverpool prestera under gårdagens CL match.

Sevilla – Akhisar Belediyespor ; spelstopp 20,59

Sevilla föll förvisso mot Krasnodar med 2-1 senast, men vi är samtidigt väl medvetna om att den spanska klubben trivs som allra bäst med att spela inför de egna supportrarna. Här besegrade man trots allt Standard Liège med hela 5-1, och med tanke på hur dagsformen ser ut hos gästerna, så hade vi inte blivit allt för förvånade ifall liknande siffror målades upp på torsdag. Hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, är det som en borg för hemmalaget och de är otroligt bra form just nu trots förlust mot Barcelona i helgen med 4-2.

Akhisar Belediyespor överraskade de flesta när de under fjolårets säsong gick hela vägen till en final i den turkiska cupen. Väl framme i finalen slog de dessutom Fenerbahce med 3-2, vilket i sin tur innebar att de tilldelades en plats i Europa League.
I ligaspelet gick det dock betydligt sämre, då laget slutade på en elfte plats i tabellen. Och ungefär så bra är egentligen det här gänget. De har aldrig tidigare spelat ute i Europa, och det är också tydligt att de är steget mindre än samtliga lag i Grupp J.
Akhisar Belediyespor står fortsatt på noll poäng, två omgångar in i Europa Leagues gruppspel. De förlorade mot Krasnodar i premiären, och följde upp det nederlaget genom att förlora mot Standard Liège. På torsdag har Akhisar Belediyespor, säsongens största uppgift framför sig, då de intar Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Värdeanalys;
Faktum är att Akhisar Belediyespor endast noterats för poäng på hemmaplan i år. De har alltså förlorat sex av sex matcher på resande fot, och då intar man alltså en av Europas allra tuffaste arenorna på torsdag.
Sevilla har fått en bra start på säsongen, och infinner sig före både Atletico Madrid och Real Madrid i La Liga. Man förlorade mot Barcelona senast med 4-2 men detta ska inte ses som något negativt i just denna match.

Spelförslag;

  • Spel 1: 1:a Sevilla Asien hcp – 2,5 
  • Odds: 1,75 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen