fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Liverpool – Röda Stjärnan; En intensiv match med intressant odds på Asien!

Publicerad

on

Två mål på tre ligamatcher, en uddamålsseger efter två oavgjorda. Där står Liverpool inför mötet med Röda stjärnan från Belgrad. Ändå borde det gå undan när Jürgen Klopps mannar trummar igång inför hemmapubliken på Anfield. Här är förutsättningarna och speltipsen inför matchen.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Match; Liverpool – Röda Stjärnan

Liverpool skickade förra säsongen ut en fruktad anfallstrio och nådde Champions League-final. I somras rustade man ännu mer. Alisson Becker slussades in från Roma, Naby Keita flyttade från RB Leipzig och Xherdan Shaqiri värvades som ett vettigt komplement på topp. Resultatet? En stark inledning på ligan med 7-2-0 efter nio matcher, men med ett hackande målmaskineri på sistone.

På de tre senaste ligamatcherna har Liverpool prickat in två mål. Först satte man en sen kvittering borta mot Chelsea, gick lika mållösa som Manchester City, innan Salah ordnade segern mot Huddersfield senast. Dessutom föll man mot Napoli i förra CL-omgången och saknar Keita på mittfältet. Mané är dock tillbaka efter sin brutna tumme i samband med en match för Senegal. Skador och avstängningar: Jordan Henderson (skadad), Naby Keita (skadad).

Röda Stjärnan, en av Serbiens mest framgångsrika klubbar med 27 ligatitlar och 24 cuptitlar, med seger i dåtidens Champions League 1991.Röda stjärnan massakrerar serien med elva segrar på tolv matcher. Enda poängtappet kom i det oavgjorda derbyt mot Partizan Belgrad.

De senaste fighterna har ägt rum på flera fronter. Först förlorade man med 6-1 mot Paris Saint-Germain. Sedan gästade man Zemun i ligan och vann med uddamålet, innan man slog Dinamo Pancevo med 10-0 i en träningsmatch. Därefter tog man en bortavinst mot Dinamo Vranje i cupen och så en 3-1-seger hemma mot Rad Beograd. Där skadade sig kuggen Marko Marin, som missar mötet med Liverpool. Skador och avstängningar: Marko Marin (skadad), Jonathan Cafu (skadad), Milan Rodic (skadad).

Värdeanalys;
Även om Liverpool har hackat offensivt på sistone finns en god möjlighet för en ketchupeffekt i den här matchen. Röda stjärnan är ingen slagpåse på inhemsk nivå, men i Europa vittnade matchen mot PSG att man har svårare att hävda sig.
Jag tror att Liverpool sätter högsta fart direkt och vinner denna matchen, de måste dock se upp med de oroligt snabba kontringar som Röda Stjärnan kan komma med.

Spelförslag; Liverpool – Röda Stjärnan
  • Spel 1: Liverpool – 2,5 Asien hcp 
  • Odds: 1,65 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 20,59
  • Matchstart: 21,00
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen