fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Barcelona – Inter; Kan Barcelona vinna utan Messi!

Publicerad

on

Tidig gruppfinal i Grupp B väntar. Både Barcelona och Inter står på två raka segrar och den som plockar tre poäng här sätter i alla fall en fot i åttondelsfinal. Barcelona är givna favoriter, framförallt då man spände musklerna i helgen då man besegrade Sevilla och tog över förstaplatsen i La Liga. Men det är dock en stor oro inför denna match, med tanke på att Leo Messi skadat armen och är borta ett tag.
Inter har också självförtroende, i och med den sena derbysegern mot Milan. Med tanke på Messis frånvaro så kommer givetvis Inter kliva in på Camp Nou och tro att man kan rubba Barcelona.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Barcelonas tunga svit på fyra raka ligamatcher utan seger bröts i helgen. Barcelona gjorde processen kort med Sevilla och vann den märkliga toppmatchen med 4-2. Rubrikerna efteråt handlade givetvis om Leo Messis skada, men också om Barcelonas ihåliga försvar. Marc-Andre ter Stegen fick bekänna färg flera gånger och Sevilla saknade knappast chanser att få med sig poäng från Camp Nou. Vinsten innebär dock en viss lugn och ro för tränare Ernesto Valverde, men nu väntar Inter och i helgen är det El Clasico mot Real Madrid, utan Messi…

Det har givetvis inte undgått någon att Leo Messis arm vek sig läskigt och röntgenplåtarna visar på en viss fraktur som håller Messi borta från spel i ett par veckor framåt. Det är givetvis ett extremt tungt avbräck för katalanerna. Ersättare bör bli Ousmane Dembele och kanske att vi kan få se Malcom göra ett inhopp. Förutom Messi så saknas även Thomas Vermaelen, men framförallt Samuel Umtiti i defensiven.

Inter bjöd inte på någon sprudlande fotbollsmatch när Derby della Madonnina gick av stapeln. Inter var dock det bättre laget och på tilläggstid kunde Mauro Icardi frälsa de blåsvarta med matchens enda mål. Nu har man dock ett dygns mindre vila än Barcelona inför detta tungviktsmöte och frågan är om Luciano Spalletti väljer att rotera laget eller inte!

Inters mittfältsdynamon Radja Nainggolan tvingades halta av derbyt och rapporterna säger att det är en stukad ankel på belgaren. Med andra är det en kamp mot klockan som väntar för den väl tatuerade mittfältaren. Det mesta talar dock för att han inte startar i detta möte. I hans ställe bör Borja Valero, som gjorde ett fint inhopp, ta plats i startelvan. Det är också Inters enda skadade spelare inför detta möte.

Värdeanalys;
Med tanke på Messis frånvaro så höjs givetvis oddset på Barcelona här. Rak seger står i 1,50 och det är givetvis ingenting som lockar nämnvärt. Däremot vill jag tro att det blir en rolig match. Inter har inte särskilt mycket att förlora här. Ingen räknar med seger för italienarna, men med tanke på att man redan står på sex poäng och med tanke på att Messi saknas så tror jag Inter kommer gå för det. Barcelonas defensiv ser allt annat än stabil ut och jag vill tro att Inter kommer få chanser. Coutinho, Dembele och Suarez är dock inte en trio som lämnar matcher mållösa. Jag ser Barcelona som favoriter som alla andra, men tror att Inter kan klara en poäng. Barcelona utan Messi är sårbara. Bra odds på Asien spelas.

Spelförslag; Barcelona – Inter
  • Spel 1: Inter +1,5 Asien handikapp
  • Odds: 1,575 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 20,59
  • Matchstart: 21,00
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen