fbpx
Connect with us

Uncategorized

SPELFÖRSLAG; Vi börjar med en trippel till bra odds!

Publicerad

on

Igår fick jag in tre singlar och en trippel, det gav en bra början på en spännande vecka med massor av intressanta matcher. CL och Europa spel i tre dagar men också fotboll från andra ligor som är intressanta. Jag startar tisdagen med tre singlar och en trippel från CL spelet.

Spelförslagen ser ni ner på sidan efter mina analyserar.
Alla spel läggs på bet365

Match 1; AEK Athen – Bayern München, spel Asien-1,5 BM 2:a /odds 1,68 spelstopp 1855.

Bayern München inledde säsongen 18/19 övertygande när de gick segrande ur de fyra inledande fighterna i Bundesliga. Sedan dess har dock Bayern inte gått att känna igen, de återvände förvisso till vinnarspåret i helgen, men gick innan dess fyra raka matcher utan att vinna, och den formsvackan tror vi är en direkt konsekvens av utebliven konkurrens i Bundesliga.
Bayern tenderar trots allt att hamna i sådana här formsvackor, lite då och då, och det tror vi, i deras fall, beror på att man vunnit Bundesliga sex år i följd. När gnistan och motivationen försvinner, så tappar Bayern fokus och det kan givetvis lag på den här nivån utnyttja.
Segern över Wolfsburg i helgen tror vi dock var en signal från de regerande mästarna, Bayern menar allvar igen och kommer högst troligt därför att stanna kvar i vinnarspåret ett tag framöver, åtminstone fram tills mötet mot Dortmund den 10 november.
Som bekant så tappade Bayern poäng mot Ajax i den senaste CL-omgången. 1-1 skrevs slutresultatet på Allianz Arena, och det var givetvis ett stort misslyckande för den tyska klubben. Högst troligt får vi därför bevittna ett revanschsuget Bayern på tisdag, och det tror vi dessvärre AEK Athen får lida för. Får Bayern spelet dit de vill, så ska grekerna inte kunna stå emot.

AEK Athens främsta styrka är helt klart det defensiva spelet, de grekiska lagen är överlag väldigt organiserade och prioriterar i princip alltid en stark defensiv först. Men av det vi fått bevittna hittills, så är det väldigt tydligt att AEK Athen inte räcker till för spel i Champions League. De har alltså redan noterats för sex mål i gruppspelet, och ännu inte spelat mot Bayern. Det är minst sagt en oroande siffra.
Och när AEK Athen bevisligen inte har en tillräckligt stark defensiv att luta sig tillbaka på, så har vi väldigt svårt att se hur de ska kunna störa Bayern på tisdag. Resultatet mot Benfica vittnar tydligt om att AEK är steget för små. Portugiserna spelade med en man mindre i en hel halvlek, men lyckades tror detta vinna mot AEK på bortaplan.
Därför är vi helt övertygade om att Bayern noteras för en någorlunda komfortabel seger här.

Match 2; Young Boys – Valencia, spel Asien 0,0 Valencia 2:a / odds 1,57 spelstopp 18,55.

Valencia lottades helt klart in i en av de tuffare grupperna i Champions League, då man gör upp mot Juventus och Manchester United om första- respektive andraplatsen. De flesta är nog överens om att Juventus bör ha störst chans att sluta först, men sedan är det, åtminstone i mina ögon vidöppet om andraplatsen.
Manchester United gjorde som bekant jobbet, och besegrade Young Boys på bortaplan, och vi utgår ifrån att de även vinner returmötet på Old Trafford, därför måste Valencia se till att plocka full pott mot den schweiziska klubben också, annars kan man högst troligt glömma ett slutspel till våren.
Vad talar då för att Valencia lyckas med bedriften? Först och främst så är de är, i grund och botten det bättre laget här, och för det andra, så har spansk fotboll varit väldigt framgångsrik i Europa, det är givetvis en faktor att ta hänsyn till.
Men Valencia har samtidigt upplevt stora problem under inledningen på säsongen. Vi hittar Valencia först på en 14:e plats i La Liga, en mycket överraskande tabellposition, i och med fjolårets prestation (4), samt det faktum att de värvat väldigt bra i sommar. De flesta hade därför räknat med att Valencia skulle göra ett minst lika starkt år, i år som under fjolåret. Vi är dock helt övertygade om att Valencia kommer att komma igång, det är egentligen bara en tidsfråga om när.

Valencia kommer förvisso närmst från ett oavgjort resultat mot Leganes i ligaspelet, men innan dess så kan vi konstatera att man bland annat spelade oavgjort mot Barcelona  och Manchester United på Old Trafford. Man slog dessutom Real Sociedad på bortaplan under den här perioden.
Det oavgjorda resultatet mot Leganes kom därför oerhört överraskande. Den matchen vinner man i 9 av 10 fall, speciellt med sådana bra resultat i bagaget. Det gäller bara för Valencias del att lägga det poängtappet åt sidan, och se till att studsa tillbaka på tisdag.
Nu har det varit ett stort fokus på Valencia i det här inlägget, men vi kan åtminstone konstatera att Young Boys inte alls räckt till i mötena mot Juventus och Manchester United. De föll med 3-0 i båda matcherna, och därför bör Valencia ha en god chans till att vinna, helt klart.

Match 3, Shakhtar Donetsk – Manchester City, spel Asien -1,5 Manchester City 2:a/odds 1,83 spelstopp 20,55

Manchester City fick som sagt erfara spel i Ukraina redan i fjol, då ställdes man mot Shakhtar i den sista omgången i gruppspelet, då man redan var klara för spel i en åttondelsfinal. Därför ska man givetvis inte dra allt för stora slutsatser från den fighten, men samtidigt, faktum kvarstår, Shakhtar vann och tog sig i sin tur vidare till slutspelet, före bland annat Napoli och det är onekligen ett kvitto på att man är riktigt starka.
Shakhtar gick segrande ur samtliga möten i Champions League i fjol, hemma i Ukraina. Napoli, Feyenoord, Manchester City och Roma besegrades, och det tycker vi är ett ordentligt statement från deras sida. De ska alltid räknas med som en utmanare till en andraplats i ett CL-gruppspel, även i år.
Vi utgår därför ifrån att Shakhtar Donetsk tar sig an tisdagens möte med stora förhoppningar om att kunna besegra Manchester City. Det innebär inte direkt att de kommer att vara nonchalanta, och alltså enbart satsa framåt, men att de bara backar hem här, kan vi direkt utesluta.

Shakhtar är i grund och botten väldigt offensiva i sitt spel, och är i princip alltid farliga, oavsett vilket motstånd de tar sig an. Åtminstone här i Ukraina. Därför tror vi Peps lagbygge kan uppleva en del problem på tisdag.
Manchester City är givetvis det bättre laget av dessa två, och ska, ifall de får matchbilden dit de vill, vinna den här matchen. Den individuella skickligheten är helt enkelt bättre. Dock har City mycket kvar att bevisa ute i Europa, och även fastän de möjligtvis besegrade Basel på bortaplan i fjol med 4-0 och ett Napoli med 4-2 så tycker vi fortsatt, att de inte övertygat. Nu tror jag dock de lossnar för Manchester City, spelar ett Asien spel med livrem och hängslen, det är trots allt ett bortaspel.

Spelförslag;
  • Spel 1: tre singlar & en trippel.
  • Odds: 5,08 gånger pengarna på trippeln.
  • Spelstopp: 18,55.
  • Matchstart: 19,00.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen