fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Lördagens tredje boka spel känns ”KANONBRA”

Publicerad

on

Min tredje lördags match hittar jag i Skåne, det är ännu en gång Landskrona Bois som spelar match, senast jag spelade på Landskrona så bokade jag dem mot Eskilsminne och det flöt in fina pengar då Eskilsminne vann matchen. Även i den matchen var man favorit och så är man även när man tar emot Utsikten. Matchen är igång på Betfair Exchange och det finns fina möjligheter att lägga sina egna odds till bra värde då matchen spelas under lördagen.

Landskrona Bois – Utsikten

Landskrona fungerar inte längre, topplag i början av serien, nu faller man djupare och djupare ner i tabellen. Efter förlusten mot Eskilsminne borta (2-1) så ser det inte längre så ljust ut för laget. S 14 V 4 O 6 F 4 M 14:12 P 18, laget är riktigt bra bakåt, men vad hjälper det när man inte producerar framåt! På de fem senaste matcherna har man endast orkat med ett kryss, resten är förluster och 1-8 är målskillnaden – ja ni läser rätt. Hemma är inte heller någon trygghet S 7 V 2 O 3 F 2 M 4:4 P 9, se målskillnaden, otroligt bra bakåt, men framåt är det skrämmande siffror. Detta kan bli Landskronas fall, risken finns att om man inte börjar producera framåt, så kommer man att åka rakt igenom ettan och nästa år få spela mot så mediokra lag som Hässleholms IF, Bromölla, Räppe, Hittarp osv…. Detta skulle inte Landskrona överlag vara förtjänta av, denna fina gamla klubb som varit en av de stora klubbarna i Sverige en gång i tiden, ner i tvåan! Nu är det en otroligt viktigt match man har på lördagseftermiddagen, man måste helt enkelt börja ta poäng igen. Jag ser detta som ytterst svårt och man möter ett lag som verkligen vill hänga med topplagen, När dessutom Skövde förlorade sin senaste match så kan en seger för Utsikten innebära en andra plats. Nä Landskrona får nog rikta in sig på att ta en poäng och vara nöjda om man ens klarar detta!

Utsikten är med i toppen och har varit det hela säsongen S 14 V 8 O 3 F 3 M 26:22 P 27, ger just nu en fjärde plats, det som man kan oroa sig för är att man släpper in massor av mål. Hela tjugotvå insläppta är riktigt dåligt på fjorton omgångar. Nu möter man ett lag som verkligen inte kan göra mål så det ska kunna lösa sig…. Det är tur att laget har gjort näst mest mål än så länge, det är bara Ljungskile som gjort fler mål (30).  Det kommer givetvis inte hålla i längden att släppa in så många mål om man ska vara med och slåss om de så åtråvärda biljetterna upp till Superettan 2020. Utsikten ligger nio poäng före Landskrona och ska med rätt inställning ta alla tre poängen för att fortsätta sin klättring uppåt. 11-8 i målskillnad de fem senaste och en förlust, förlusten oroar lite för det var mot ett riktigt dåligt Kristianstad borta (2-1). Detta måste varit ren underskattning och det får givetvis inte ske mot Landskrona. Utsikten siktar på Superettan och de stora pengarna, när patetiska Svenska Spel får lämna över till ett annat spelbolag som vill satsa riktigt bra pengar på svensk fotboll. Utsikten har absolut kvalité för det och då måste man ta minst en poäng i denna match.

Varning för!

Det är ett desperat Landskrona som jagar formen igen efter en riktigt bra start, givetvis vill man visa att man inte är så dåliga offensivt som de är just nu, kanske lossande det när man fick göra ett mål mot Eskilsminne! Utsikten får inte underskatta som man gjorde mot ett helt uruselt Kristianstad.

Spelförslaget:

Liga: Division Ett Norra / Land: Sverige / Arena: Landskrona IP ( Landskrona ) / Spelstopp: 29/6 kl 16,00 / Insats 1500 kr / Spel Bookmaker spel = boka Landskrona vinst vid X2 / Odds 1,98 = / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen