fbpx
Connect with us

SPELTIPS 20/12 – Två bottenlag i Bundesliga 2, ger bra spel!

Publicerad

on

Nu är det nervdaller när Dynamo Dresden kan rasa ner i avgrunden vid förlust i kvällens bortamatch mot Nürnberg, viktiga poäng står på spel när vi närmar oss ett jul uppehåll i Tyska andra ligan. Jag har i ett par dagar analyserat denna match som är så viktig för båda lagen och till sista bestämt mg för ett boka ett spel på Betfair Exchange.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsNürnberg – Dynamo Dresden

Hemmalaget stora favoriter till segern!

När Nürnberg ikväll tar emot Dresden på Max-Morlock-Stadion klockan 18,30 är man stora favoriter att ta årets fjärde seger. S 17 V 3 O 7 F 7 M 24:34 P 16, detta är givetvis fullt motiverat då man möter seriens just nu sämsta lag. Nürnberg har trots allt spelat sju kryss matcher och skulle man vända dessa till seger istället så skulle man vara trea i tabellen, men nu placerar man sig istället på en medioker sextonde plats. Laget har absolut kapacitet framåt, men man släpper in lite för mycket mål för att hålla matcherna och vända kryssen till segrar. På hemmaplan S 9 V 1 O 5 F 3 M 9:18 P 8, är det rejält knackigt, men senast fick man ett kryss mot Kiel som placerar sig på en tionde plats (2-2). På de fem senaste har man bara två kryss resten är förluster och det är givetvis inte bra om man vill klättra upp på säker mark. Här har man bland annat förlorat mot Wehen hemma (0-2) som är ett lag som ligger precis bakom Nürnberg och med bara en poäng bättre än dagens motståndare.

Bortalaget är helt under isen!

Ska man jämföra Dresden med dagens motståndare så kan man förstå att hemmalaget är storfavoriter, det finns inte mycket som talar för bortalaget från gamla Östtyskland. S 17 V 3 O 4 F 10 M 17:32 P 13, inte bara att man är urusla framåt, man är katastrof bakåt dessutom, vilket givetvis inte är en bra kombination. Finns det något som man kan se som positivt inför denna match – Nä tittar man på brottsstatistiken så är det bara att slänga in handduken S 8 V 0 O 2 6 M 7:20 P 2, inte en seger på åtta matcher för seriens sämsta lag. Man har dessutom fem raka bortaförluster och senast fick man hämta ut bollen ett antal gånger i nätmaskorna mot VfL Osnabrück (3-0) hemmalaget var helt överlägsna och det var snudd på många fler mål. De tre senaste poängen man tagit, har man tagit hemma, att man ska ta poäng ikväll är det inte många som tror bland experterna och spelarna.

Jag lirar ett boka spel mot storfavoriterna

Här spelar jag emot spelarna på Betfair Exchange och mot alla spelbolag för övrigt. Varför bokar jag då hemmalaget när all statistik visar att det blir en enkel match för Nürnberg? Största anledningen är att jag inte anser att Dresden ska vara sådan underdogs när man faktiskt möter en av bottenkonkurrenterna i dagens match. Visst laget har inte vunnit borta och laget är för övrigt mediokra, men ser man på vilka de mött borta i serien de fem senaste matcherna så är det klart bättre lag än dagens motstånd. Förutom ovanstående VfL Osnabruck (3-0), har man mött tvåan Hamburg (2-1), trean Stuttgart (3-1), sjuan Furth (2-0) och sexan Aue (4-1). Nu möter man ett lag som man måste ta poäng emot om inte det ska vankas mer kris runt julbordet än vad det redan gör. Kan man göra mål både mot tvåan och trean i tabellen bör man kunna göra åtminstone ett mål mot sextonde placerade Nürnberg, sen gäller det givetvis också att visa att man kan ha skärpan bakåt, vilket förvisso visat sig vara svårt i årets serie, men krysset bör inte sitta långt bort i denna match. Nu bokar jag hemmalaget och anser att med det sjuka favoritskapet man fått till oddset 1,78 är fel satt då jag ser Dresden som ett bättre lag än vad placeringen visar och att det måste lossna någon gång och varför då inte ikväll!  Jag vinner på ett kryss eller en överraskande Dresden seger.

Spelförslaget:
Liga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland / Spelplats: Max-Morlock-Stadion (Nürnberg) / Spelstopp: 20/12 kl 1830 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Nürnberg vinst vid x2  / Odds 1,78 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen