fbpx
Connect with us

FOTBOLLSBLOGGEN: Bara några få veckor kvar till bland annat Premier League start, här kommer tankar på vinnarna med odds!

Publicerad

on

Nu närmar vi oss äntligen spel i de stora ligorna, visst är det härligt att det är sommar och att vi har vår inhemska fotboll, men det är ju inget mot matcher varje helg och i vissa ligor även på vardagar. Nu är det bara några få veckor kvar innan det smäller. Som vanligt kommer vi att öka upp bevakningen på alla matcher och då också hitta fina spel på Betfair Exchange som är perfekt för att bli en vinnare i det långa loppet. Klicka på länken så kan ni förstå varför undertecknad väljer just denna sida, med chanser till över odds.

Manchester City är den enda utmanaren till liga titeln 2019/20

Premier League; Är vikt för två lag och endast två lag. Manchester City och Liverpool, inga andra lag göra sig besvär detta år, dessa två lag kommer att springa ifrån de så annars kända utmanarna som Chelsea, Arsenal, Tottenham och några till. Detta är serien där man spelar matcher mer än man hinner med att titta på, det är cup på cup och det är dessutom CL för de bästa lagen.

Manchester City; som har den bredaste truppen, kommer som vanligt att satsa på allting, har man Pep som tränare så finns det inga alternativ, han vill vinna allt. Men mest av allt, vill han i år vinna CL och det kommer han förmodligen också göra, eller åtminstone ta sig långt i slutspelet, allt beroende på hur lottningen ser ut. Har man otur stöter man på Bayern Munchen och då kan det bli stopp. Detta kommer att kosta på och där kommer man i år att tappa PL till Liverpool. Jag tror bestämt att Man City vill prioritera CL om man får välja och med Pep väljer man allt, men prio blir CL!

I år vinner Liverpool Premier League

Liverpool FC ; är laget som två år i rad varit i CL final, med seger förra året. I år är det deras tur att vinna ligan och någon inhemsk cup, jag tror detta kommer vara fokus och att CL kommer komma lite i skymundan denna säsong. Självklart går man för att försvara titeln, men det borde och måste i år vara prioriterat att ta hem ligan för första gången sedan 1990. Att få vinna titeln hemma i England skulle vara otroligt stort. Nu tror undertecknad att detta blir prio ett då man inte har material för att vinna både PL och CL,  i alla fall inte som det ser ut just nu!

Övrigt; gör sig inte besvär att tro att de ska kunna utmana de två lagen här uppe i texten. Visst Tottenham, Arsenal och Chelsea är inte dåliga, men de håller inte den klass på tränarsidan som Liverpool och Manchester City gör och där avgörs mycket.

Tipset; Liverpool etta till 3,60 gånger pengarna, Manchester City tvåa och sen kommer det vara jämt skägg om de andra platserna.

Världens bästa spelare genom alla tider, enligt undertecknad.

La liga; Vilket lag ska stoppa Barcelona? Kan Real Madrid eller Sevilla eller kanske Valencia utmana! Var har vi Atlético Madrid och Atlético de Bilbao ? Den spanska ligan är ingen bra liga, den består av ett fåtal lag som alltid kan slå ett starkt och fantastik Barcelona i sina bästa stunder, men de stunderna är få och är helst på hemmaplan, resten är utfyllnad och ska vara glada att de får spela med de stora lagen. Ligan är i år vikt till Barcelona!

FC Barcelona; plockar årets säsong överlägset enligt underteckna. Det gnälldes i Barcelona som aldrig förr under föregående säsong, trots att man vann ligan, mest för att man inte spelade fotboll som för i tiden. Bollen ska gå som en ring på ett snöre, helst ska bollen passera hela laget elva gånger innan man går över mittlinjen, gör den inte det och det blir mål är det inget Barca mål. Kanske dags att inse att fotbollen har förändrats, titta på CL finalisten två år i rad (Liverpool) hård press och snabba omställningar kan löna sig! När även den så trogna Pep har gått ifrån sin delvis tråkiga fotboll som går ut på just det Barcelona publiken vill ha, så kanske man ska sluta gnälla och se framåt istället! Men trots att man vill spela mer i sidled och bakåt än framåt så kommer man att vinna serien överlägset i år, det finns helt enkelt ingen utmanare och det finns ingen fotbollsspelare som Messi. Denna lilla fenomenala spelare är det bästa som hänt fotbollen och det kommer aldrig mer komma fram en sådan spelare, precis som vi i Sverige aldrig kommer få fram någon i närheten av Zlatan. Jag tror dock inte man räcker till att gå hela vägen till final i prestige pengastinga CL, man får nöja sig med serien och inhemska cupen i år.

Vara eller icke vara, det är frågan. Undertecknad undrar istället har man verkligen råd att bli av med Bale, som det ser ut idag har man det absolut inte!

Real Madrid; Zidane har plötsligt blivit envåldshärskare och känner pressen på sig att det måste till titlar inför denna säsong, allt efter den så mediokra säsong man hade förra året. i Barcelona gnälls det för att man inte spelade fotboll som för i tiden. I Real gnälls det över allt annat, är det inte fel spelare, så är det fel tröjor, fel domare, fel skor , ja allt är fel i motgång. Gnälligare fans runt om i världen får man leta efter. Tänk istället om man skulle sätta sig ner och analysera det lag man har, då kommer man att inse att det börjar bli lite för gammalt, lite för segt och det kanske är bra att man blir två i ligan, eller kanske även bra att bli trea. Jag tror på en riktig fiasko säsong och att det inte kommer bli några som helst titlar för detta lag, mest för att de inte har stödet från sina gnälliga fans.Men jag hoppas jag har fel, för ett bra spelande Real Madrid är fantastiskt att följa. Skulle nu Paul Pogba komma till laget så blir man givetvis lite bättre, men det kommer inte räcka som det ser ut nu.

Övrigt; ja det finns ett par bra lag till i ligan, men de kommer inte att ha något att göra med att vinna serien, de kan utmana om andra platsen och då tänker jag främst på Sevilla som är grymma hemma men mediokra borta. Fattiga Valencia som alltid har publikens stöd hemma i Valencia och så har vi Atlético Madrid som vill ,men oftast får se sig besegrad av de två stora samt Atlético de Bilbao som hade en medioker säsongstart förra året, men vände detta och klarade sig hyfsat.

Tipset; Barcelona vinner ligan (enkelt) till 1,66. Tvåa Sevilla som utmanar Real Madrid om denna plats.

Ett hett Bayern Munchen kan vinna både Bundesliga och CL denna säsong.

Bundesliga; Den bästa ligan spelmässigt, i alla fall att följa som åskådare, alla lagen vill framåt oavsett hur det står i matchen, det blir mer sällan 0-0. Det finns inget lag som kan utmana ett föryngrat Bayern Munchen denna säsong eller!

Bayern Munchen; har äntligen blivit av med några riktigt gamla stofiler och kan slänga in nytt friskt blod i truppen, det var med nöd och näppe som det blev seger i ligan förra säsongen, den såg länge ut att vara vikt till Dortmund som spelade en fantastisk fotboll första halvan av säsongen, men som inte orkade hela vägen. I år tror undertecknad stenhårt på BM både i ligan och den inhemska cupen, men jag tror också att man kommer stå som ett av finallagen i CL om man inte stöter på Manchester City innan finalen, då kan det bli problem. Detta klassiska tunga lag kommer dominera fotbollen i Europa under säsongen 2019/20 sanna mina ord. Varför är alltid BM med i topp av allting de gör! Den är egentligen enkel att svara på, det finns alltid en tanke bakom varje steg man tar, nu har man börjat fasa ut de gamla och de nya är på väg in – det andas guld i väggarna på
Allianz Arena, men inte bara där, utan i hela Munchen.

Övrigt; Dortmund försöker hänga med och gjorde det bra förra året, man räckte inte till hela säsongen. När Raus blev skadad fick det unga Dortmund inte till det och man tappade guldet som man länge hade i en ask med dubbla lås. Nu kommer givetvis det unga heta Dortmund att utmana, men man är fortfarande för ungt för att klara av uppgiften i år, även om undertecknad hoppas på detta. Andra bra lag som kommer att utmana är Rb Leipzig  – laget är riktigt bra, men fick verkligen inte till det föregående säsong, nu har man satsat vidare och vill givetvis utmana denna säsong.. Dock tror jag att den starkaste utmanaren förutom Dortmund i år blir Bayer Leverkusen – här har man något riktigt stort på gång

Tipset; Bayern Munchen vinner (enkelt) till 1,25 gånger pengarna. Den som verkligen vill utmana spelet, spelar Bayer Leverkusen till hela 41 gånger pengarna.

alla kommer få se ryggen på den snabbe och faktiskt bättre lagspelaren Ronaldo inför denna säsong.

Serie A; Ja vad ska man skriva om denna liga, det är ju inte så man hoppar och skriker av lycka när den väl kör igång. Ligan är klar innan den ens har startat.

Juventus; laget är alldeles för bra för denna liga och den enda utmaningen de kommer att ha är att försöka vinna CL i år, att man inte skulle vinna ligan i år igen ser jag som ett underverk större än den heliga bibeln. Ligan är alldeles för ojämn och med Ronaldo i laget så är serien vigt till Juventus.

Övrigt; ja visst finns det utmanare i Inter, Napoli, Milan, Roma, men fram för allt tror jag att Atalanta kommer vara det lag som kommer närmast Juventus i år. Ett Atalanta som har en av de bästa ungdomsakademierna i hela världen. Klubben plockar fram talang på talang och i år har man fått behålla de flesta spelarna, detta kommer göra laget stekhet i serie A.

Tipset; Juventus vinner enkelt och kan satsa allt på CL till 1,50 gånger pengarna.

Äntligen är misshandeln av Kevin Walker över. Det gör också Djurgården till ett bättre lag. Nu utmanar man på riktigt.

Allsvenskan; Vi kan väl inte skriva om Europa och utesluta vår egna så underbara allsvenska! Här är det tre lag som verkligen sticker ut. MFF, AIK, Djurgården.

MFF; fungerar inte spelmässigt och matcherna de spelar är under all kritik, sen får storkäftade Molins tycka vad han vill. Han håller inte längre allsvensk klass, inte ens i käften. Det vore bättre i hans läge att prata mindre och börja prestera. MFF är sjukt beroende av Rosenberg och Rosenberg har ont i hela kroppen, det syns match efter match, givetvis ett svaghetstecken med det laget man har att förfoga över. Undertecknad ser ingen riktig spelidé i dagens Malmö, mer att de har så bra lag att de borde vinna alla sina matcher överlägset – Nä tveksam om MFF håller hela vägen, men de har trots allt bästa materialet, så det vore en skräll om de inte vann!

AIK; har fått fart och kombinerar plötsligt, det så väl organiserade defensiva spelet med att göra mer än ett mål per match framåt. Men nu är det CL – kval och kommer man vidare så blir det givetvis problem på hemmaplan. Laget håller inte för att spela flera matcher i veckan och med Sebastian Larssons trut, som är lika gnällig som Molins i MFF, blir det problem för gubbarna. Det sägs också att Norling ska bort så fort det kommer ett misslyckande i CL kvalet och att den mediokra tränaren Mikael Stahre står klar för att hoppa in! Då kan AIK tacka hej då till det mesta när det gäller titlar, det finns många krokodil tränare i allsvenskan och superettan, skulle Stahre komma tillbaka så har vi den fetaste av alla krokodiler tillbaka i svensk fotboll. Hans tränarfilosofi är i klass med den så mediokra Magnus Pehrsson ( Kalmar FF ) och Peter Swärdh ( Trelleborgs FF).

Djurgården; varnade undertecknad för innan seriestart och mycket riktigt så ser jag faktiskt fotfarande Djurgården som den stora utmanaren till SM – guldet. De spelar riktigt bra fotboll och håller hög klass rakt igenom match efter match, den enda frågan man ska ställa sig är om de kommer klara av trycket när man närmar sig avslutning på säsongen och de så klassiska derbyn som alltid orsakar problem! Om inte MFF får fart på dojorna med Rosenberg i spetsen och tar bort krokodilen Molins ur startelvan, så är det Djurgården som står som serievinnare i november månad.

Övrigt; Sirius är överraskning i årets serie, den så charmige och snacksalige Henrik Rydström har fått fart på Uppsala laget och man spelar en riktigt trevlig fotboll, med otroligt hjärta och uppoffringar. Att Kalmar sparkar Rydström och tar in en av de mest mediokra tränarna i svensk fotboll istället är ett otroligt underbetyg på hela Kalmar FF. Visst hade det varit riktigt roligt om Sirius håller hela vägen och Kalmar ramlar ur allsvenskan. I alla fall blir det revansch för Henrik Rydström!

Tipset; MFF håller undan från ett starkt jagande Djurgården som blir tvåa. Ur serien åker Falkenberg och AFC Eskilstuna, men förhoppningsvis blir det skuldsatta Helsingborgs IF, som inte gör rätt för sig gentemot kommuninvånarnas skattepengar, man har slutat betala räkningar till normala sunt arbetande företag i Helsingborg och till kommunen, de är inte värda att få representera det finaste vi har i svensk fotboll.

  • Liverpool kommer vinna Premier League före Manchester City!
  • Barcelona och PSG samt Juventus joggar hem ytterligare en titel för att satsa allt på CL!
  • Bayern Munchen vinner tyska ligan överlägset!
  • Final i Champions League! Manchester City – Bayern Munchen – ja vill säga om det inte möter varandra innan finalen.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen