fbpx
Connect with us

SPELTIPS 12/4 Allsvenskan: Inför AIK – Degerfors

Publicerad

on

Ny vecka och då ger jag mig på allsvenskan som verkligen har börjat överraskande! Här är det bara MFF och Djurgården som kom upp i normal standard i helgen. Norrköping klarade bara en poäng mot avstigningskandidaten Sirius (1-1) och BK Häcken har nog ett damlag som spelar bättre fotboll för tillfälligt. Igår förlorade man mot Halmstad borta (1-0) som också dessa är förknippat med botten, trots att Ulrik på Sportbladet anser att Halmstad ska tillhöra övre skiktet.

Idag är det två allsvenska matcher och jag ger mig på en av dessa med lägre spelvärde då man inte riktigt vet standarden i skarpt läge, utan publik.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 AIK tar emot Degerfors i Solna, här ser jag stora problem i den offensiva biten hos AIK. Henok Goitom som ska spela ännu ett år, håller absolut inte allsvensk klass. Ett AIK som annars ser rätt stabilt ut både defensivt och på mittfältet där landslagskaptenen Sebastian Larsson huserar. Nu har man fått in fina stabila Alexander Milosevic i sista stund och det kommer ge ytterligare stadga till defensiven.

👉 Nu möter man nykomlingen Degerfors. Ett Degerfors som kommer få slita hårt i årets allsvenska, de kommer göra det bra tills de inser att de är för dåliga, då kommer luften gå ur dem. Nu finns det så många dåliga lag i årets allsvenska så man kan trots allt kunna ta en kvalplats, men det kommer bli tufft.

👉 Här ska AIK vinna, även med Henok från start. Han ska ju kunna bidra med ett mål eller åtminstone en passning till ett mål mot ett sämre men hårt jagande Degerfors. Tar inte AIK alla tre poängen här – Ja då kan vi inte förvänta oss någon topp åtta placering för AIK detta år heller.

👉 Inget Maxbet då Degerfors kommer vara som kalvar på grönbete och springa och tjonga för en poäng och med en dålig AIK offensiv som just nu inte håller den kvalité som skulle behövas så får det bli ett lägre spelvärde. Men AIK ska vinna även om det bara blir på ett straff eller frisparksmål från Sebastian Larsson.

👉 Spelet: AIK seger / Odds 1.85 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen