fbpx
Connect with us

SPELTIPS 11/4 INFÖR UNTERHACHING – DRESDEN!

Publicerad

on

Lördagsspelet satt fint trots att den gamle lejonkungen gjorde bort sig med att ta ett rött kort i Milans match. Nu blev det en 1-3 seger och ännu en gång satt bägge spelen som Maxbet. Vi satte dessutom 13 rätt på panelens andelsspel på stryktipset under lördagen, tyvärr med en dålig utdelning, men 13 rätt är alltid 13 rätt. Ny jackpottomgång kommande lördag där det ännu en gång är ca 18 miljoner i potten.

👉 Dagens match hämtas från Bundesliga 3 där Unterhaching som ligger sist med 25 poäng och 33-46 i målskillnad på hemmaborgen möter serieettan Dynamo Dresden med 59 poäng och 51-24 i målskillnad.

👉 Dresden har onekligen sett riktigt bra ut hela säsongen och ledde ett tag serien överlägset, men med några kryss och någon förlust i fel matcher så har snaran om uppflyttning plötsligt dragits åt hårt. Två lag går upp direkt och ett kvalar. Dresden leder tätt följd av Rostock som förlorade igår (58 poäng). Trea ligger Ingolstadt som kryssade igår (58 poäng) och fyra ligger Munich 1860 som vann igår (54 poäng). Med andra ord så är dagens hängmatch mycket viktig. De fem senaste har man bara tagit 8 poäng och har 6-2 i mål. I förra omgången kryssade man hemma mot Rostock (0-0)

👉 Unterhaching ligger sist, men har med dagens match åtta matcher kvar att spela och nio poäng till säker mark. Det kommer bli tufft att klara kontraktet då fyra lag åker ur. Hemma har man tagit 17 poäng på 15 spelade matcher och har 19-21 i mål. De fem senaste har varit riktigt dåligt med endast 4 poäng och 8-9 i mål. Man kryssade senast borta mot Viktoria Köln som ligger på en tiondeplats (1-1).

Ska Dynamo Dresden rycka i toppen?

👉 Det är alltid svårt med bortamatcher när hemmalaget är desperata och behöver vinna. Just att Unterhaching behöver vinna och gå framåt ska dock gynna Dresden som inte sprutar in mål i sina matcher, nu kommer man få ytor då Unterhaching inte har råd med en kryss match. Dresden har fått en guldbiljett med gårdagens resultat och det kommer man ta vara på när man möter seriens sämsta lag. Att Dresden dessutom är seriens näst bästa lag på bortaplan med 23-13 och 27 poäng på femton matcher borgar för att man kommer jobba hem en riktigt viktig trea i denna match. Här ser jag Dresden vara alldeles för starka och även om det är två motiverade lag så ska topplaget en normal dag vinna denna match.

För tredje dagen i rad så kör jag Maxbet på två spel där Asien -1 igen ger över två gånger pengarna.

👉 Spelet: Dynamo Dresden seger / Odds 1.77 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Dynamo Dresden Asien -1 seger / Odds 2.40 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen