fbpx
Connect with us

SPELTIPS 10/4 INFÖR PARMA – MILAN: TVÅ SPEL!

Publicerad

on

Fredagens spel på Lille seger gav pengar på bägge spelen och fina sådan då det var Maxbet från min sida.

Nu är det dags att titta framåt och äntligen allsvensk premiär. Det nya på ”himlen är att änglarna” från Göteborg klivit fram som guldkandidater efter att värvat hårt, man förväntar sig bland annat att Marcus Berg ska bli ”gubben” som ska sparka hem guldet efter sommaren. Lycka till med att tro det, säger undertecknad.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Lördagspelet börjar i Italien där Milan med 60 poäng och 54-34 i mål åker till Parma för att möta ett lag i kris.

👉 Hemmalaget jagar nytt kontrakt och är i desperat behov av poäng. Med sina 20 poäng och 28-56 i målskillnad är det fyra poäng upp till säker mark. Man har en vinst, två förluster och två kryss på de fem senaste. I förra omgången fick man med sig 2-2 från bortamötet mot Benevento. Att laget har problem bakåt behöver man inte vara Einstein att förstå, med 56 insläppta är det bara Crotone som är sämre i serien. Offensivt – ja där är man sämre än Crotone och faktiskt sämst i hela Serie A.

👉 Milan har tappat fart, att vinna serien är nu kört då Inter som leder med 71 poäng är alldeles för starka, detta till trots att det bara är elva poäng upp och nio omgångar kvar. Nu får Milan i stället se upp bakifrån så man inte missar CL platsen som de fyra bästa får. Här jagar ett koppel av hungriga unga ”lejon” som vill störta den gamle. Napoli har 56 poäng, Atalanta 58 poäng, Juventus 59 poäng. Milan gjorde en urusel match senast när man bara spelade 1-1 mot Sampdoria hemma. Milan är absolut inte att känna igen och det känns som den gamle nu går på ångorna av gammalt restavfall från den lokala pizzerian.

Milan i vinnarspåret igen?

👉 Båda lagen behöver vinna, men Milan ska givetvis vara favoriter till att ta en trea här. Laget har seriens bästa bortafacit med bara en förlust och ett kryss på 14 spelade matcher resten är segrar med 28-13 i målskillnad. Parma är seriens absolut sämsta hemmalag med 11 poäng på 15 matcher och miserabla 9-24 i mål.

👉 Trots att Parma har skärpt till sig i slutet och tagit 5 poäng på de fem senaste, samtidigt som Milan är inne i en liten svacka med bara 8 poäng på de fem senaste så ska det vara så stor skillnad mellan dessa två lagen, allt annat än Milan seger vore ett skämt och borde räknas som en läggmatch. Nu är det dags för den gamle att visa att det fortfarande finns huggtänder kvar i det gamla lejongapet (om han spelar). Milan har varit klasser bättre hela säsongen och trots att Parma är desperata behov efter poäng så ska de inte räcka till om Milan kommer upp i normal standard.
Jag klickar i ännu ett Maxbet då jag inte kan se Milan förlorar mot ett av de sämsta lagen i serien.

👉 Spelet: Milan seger / Odds 1.71 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Spelet: Milan Asien -1 seger / Odds 2.30 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen